• “NU.nl is de grootste nieuwswebsite van Nederland, een partij die nooit stilstaat en waar altijd mogelijkheden en kansen liggen om toffe, nieuwe dingen te doen”

  - Laura Cuppen

 • “Kek Mama is het leukste magazinemerk voor moeders. Het team is net als het merk: vol humor, authenticiteit en vakvrouwschap”

  - Helene van Santen

 • “Bij vtwonen draait alles om alles wat je huis én je leven mooier maakt"

  - Nicolette Fox

 • “Binnen Scoupy voel je het ondernemerschap en de liefde voor het bedrijf”

  - Annemarie Winters

 • "Met het leukste én het beste team maken wij een drukbezochte website, mooie maandelijkse specials, Bookazines én laten we de Libelle Zomerweek niet vergeten"

  - Hilmar Mulder

 • "Het is geweldig om te merken dat we met onder andere ons tijdschrift, de social kanalen en het event Tina Festival onze jonge lezeres recht in het hart weten te raken.”

  - Jannine Berkelaar

Werken bij Sanoma

Sanoma is altijd op zoek naar talentvolle mensen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures bij ons mediabedrijf. Zie ook de online ontwikkeling binnen Sanoma, waarom je bij Sanoma moet komen werken, maak kennis met je toekomstige collega’s en bekijk hoe gepassioneerd het management is over Sanoma.

Online ontwikkelingen

Suzanna Koning (Director News & Data) en Hubert Grim (Chief Technology Officer) praten over data. Waar Suzanna met een achtergrond in de retail concludeert dat de visie van Sanoma op data zeer vooruitstrevend is, bevestigt Hubert vanuit zijn IT-functie dat Sanoma zo veel meer is dan een printgeörienteerd bedrijf.

Lees meer

Waarom Sanoma?

“Eigen initiatief wordt gestimuleerd. Als je een goed idee hebt, mag je dat tot uitvoering brengen.” – Elzemieke Olsthoorn

“Sanoma is een fijn en warm bedrijf. Leuke collega’s. Het pand is mooi ingericht en het bedrijf besteedt aandacht aan haar personeel, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.” – Erik Nep

Wil jij graag bij Sanoma werken? Bekijk hier waarom je bij ons wil komen werken!

Lees meer

Maak kennis met je toekomstige collega’s

“Ik werk veel samen met verschillende merken en teams, dus ik heb de mazzel dat ik veel collega’s spreek en leer kennen. Het viel me direct op dat de collega’s super enthousiast en creatief zijn, wat natuurlijk erg fijn is om mee samen te werken.” – Marty Le Clercq

Lees hier de verhalen van verschillende medewerkers bij Sanoma.

Lees meer

“Bij Sanoma werken veel gemotiveerde mensen die altijd open staan voor nieuwe initiatieven.”

Het management

Benieuwd voor wie jij straks gaat werken? Bekijk hier alle managementleden en lees waarom zij gepassioneerd zijn over Sanoma.

Lees meer

Stages

“Stage lopen bij Sanoma is divers, uitdagend en gezellig!”
Wil jij graag stage lopen bij Sanoma? Wij hebben prachtige sterke merken waarbij jij stage kan lopen! Las jij vroeger altijd de Tina of Donald Duck? Of ben jij een fan van Fashionchick? Bekijk hier alle stages.

Lees meer

Freelancers

Alle informatie over freelancen voor Sanoma overzichtelijk bij elkaar.

Lees meer