• Over Sanoma

    De kracht van sterke merken

Sanoma informeert, inspireert en verbindt

Wij informeren,  inspireren en verbinden. Sanoma is als beste in staat is om door redactioneel vakmanschap het beste verhaal te brengen en deze boodschap, door onze data-expertise, op het juiste moment, aan de juiste audience te brengen. En dat allemaal met het grootste vertrouwen: want de merken van Sanoma scoren in hun categorie het hoogst op betrouwbaarheid.

Met ons crossmediale portfolio zijn we in staat bijna elke consument in Nederland te bereiken. Vanzelfsprekend geven onze gebruikers hierbij de richting aan. Wij hebben direct contact met onze lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers en halen zo heel veel kennis in huis. Daarom weten wij als geen ander wat er leeft. Hun wensen en behoeftes vormen de sturende kracht achter ons aanbod van producten en diensten. Deze mix van succesvolle ingrediënten geeft de perfecte verbinding met klanten en daarmee kunnen we de maximale impact realiseren om de doelgroep te bereiken.

Deze verbinding biedt bovendien toegevoegde waarde voor onze zakelijke partners. Het geeft ons de mogelijkheid perfect passende combinaties en creatieve oplossingen aan te bieden waardoor zij in staat zijn op een effectieve manier hun doelgroepen te bereiken en daarmee hun doelstellingen te realiseren.

Wij  zijn dan ook een zeer sterk lokaal mediabedrijf. We willen ons portfolio verder uitbreiden in termen van marktpositie, performance en reputatie. Bij Sanoma Media Netherlands kijken we dan ook altijd met een open vizier naar kansen voor onze merken en naar nieuwe mogelijkheden in de markt.

Sanoma Group

Sanoma Media Netherlands is onderdeel van Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen. Samen helpen wij onze lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers de wereld om ons heen te begrijpen.

Sanoma Media Finland is het toonaangevende Finse crossmediaal mediabedrijf. De kranten, tijdschriften, tv- en radiokanalen, online en mobiele media bieden informatie, ervaringen en entertainment. Sanoma Media Finland bereikt de meeste Finnen elke dag.

Onder de Sanoma Group valt ook Sanoma Learning. Sanoma Learning is een toonaangevende Europese leverancier van leeroplossingen. De naadloos geïntegreerde print-, digitale en blended oplossingen helpen om het basis-, voortgezet en beroepsonderwijs effectiever te maken. Sanoma Learning bestaat uit vijf bedrijven die actief zijn in vijf Europese landen. Deze lokale leerbedrijven, Malmberg (Nederland), VAN IN (België), Sanoma Pro (Finland), Nowa Era (Polen) en Sanoma Utbildning (Zweden), behoren tot de beste in hun eigen markten en groeien nog steeds.

Sanoma Group is beursgenoteerd van de Nasdaq in Helsinki, Finland. Meer informatie voor investeerders en financieel analisten staat op de website van Sanoma Group.

Onze geschiedenis

Onze indrukwekkende historie gaat terug tot 1913. Een periode waarin we louter tijdschriften produceerden. Vanaf 1996 zijn we actief op internet. Van dichtbij hebben we dan ook gezien welke veranderingen technologie teweegbrengt. Met de komst van social media en de snelle technologische ontwikkelingen van media, zijn alle Sanoma merken nu 24/7 aanwezig bij de consument. Via video kanalen, websites, social en events zijn de titels meegegroeid tot 360 graden-merken en bieden de consument unieke en relevante content.