Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bellen met Sanoma
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Adres wijzigen

Een adreswijziging neemt maximaal 3 weken in beslag. Je verhuizing brengt waarschijnlijk nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals het inrichten van je woning. Misschien vind je het leuk om inspiratie op te doen in een van onze woontijdschriften.

Direct contact met Sanoma

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bellen met Sanoma
Bel 088 - 550 02 50
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Sanoma min icoon
Sanoma plus icoon

Ga je verhuizen? Neem contact op met onze klantenservice om je nieuwe adres door te geven. Geef je adreswijziging uiterlijk 3 weken van te voren aan ons door.

2

Ik verhuis naar het buitenland, kan ik mijn abonnement meeverhuizen?

Sanoma min icoon
Sanoma plus icoon

Verhuis je binnen Europa? Neem contact op met onze klantenservice en geef je nieuwe adresgegevens aan ons door. De leveringsvoorwaarden kunnen, afhankelijk van het land waar je naartoe verhuist, veranderen. Onze klantenservice vertelt je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

Verhuis je buiten Europa? Het kan zijn dat de voorwaarden waaronder de levering plaatsvindt, veranderen. Neem contact op met onze klantenservice en wij vertellen je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

3

Leveringsvoorwaarden bij verhuizen naar het buitenland

Sanoma min icoon
Sanoma plus icoon

Als je naar het buitenland verhuist, kun je in de meeste gevallen gewoon je favoriete blad blijven ontvangen. De voorwaarden veranderen echter wel. Meer weten over wijzigingen in de leveringsvoorwaarden? Bel met onze klantenservice.

4

Inspiratie voor je nieuwe woning!

Sanoma min icoon
Sanoma plus icoon

Onze woonbladen staan vol met leuke ideeën om je nieuwe huis gezellig te maken. Wil je inspiratie opdoen voor je nieuwe woning? Neem voor een abonnement contact op met onze klantenservice of kijk op magazine.nl voor de aanbiedingen op onze woontijdschriften.

5

Mijn e-mail adres verandert, moet ik dit doorgeven?

Sanoma min icoon
Sanoma plus icoon

Graag! Neem contact op met onze klantenservice en geef je nieuwe e-mailadres aan ons door.

Direct contact met Sanoma
Direct contact met één van onze medewerkers? Bellen met Sanoma Bel 088 - 550 02 50 Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur