Neem gerust contact op

We helpen je graag telefonisch verder. We zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Bellen met Sanoma
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Privacy

Wil je gebruik maken van één van onze diensten en ben je benieuwd hoe wij jouw persoonlijke gegevens gebruiken? Hieronder lees je alles over de privacy wet en bescherming persoonsgegevens.    

Direct contact met Sanoma

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bellen met Sanoma
Bel 088 - 550 02 50
Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Privacy en Wet Bescherming Persoonsgegevens

Sanoma is verantwoordelijk voor de verwerking van de klantgegevens die worden verzameld bij het aangaan van nieuwe abonnementen onder meer met als doel om:

  1. Uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst tussen Sanoma en de abonnee;
  2. een administratie bij te houden van alle abonnees;
  3. de abonnees naar o.a. leeftijd, geslacht en interesses te kunnen segmenteren, dan wel van de abonnee een profiel op te kunnen bouwen, aan de hand waarvan Sanoma haar producten, diensten en aanbiedingen af kan stemmen op de (afgeleide) behoeftes van de abonnee;
  4. relevante aanbiedingen te doen van Sanoma; en
  5. relevante aanbiedingen te doen van zorgvuldig geselecteerde derden (adverteerders).

Sanoma respecteert de privacy van haar abonnees. Sanoma heeft daartoe de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag onder nummer 1527839.
De abonnee erkent op de hoogte te zijn gesteld van de inzameling en verstrekking van zijn persoonsgegevens en het gebruik dat daarvan kan worden gemaakt en de abonnee gaat akkoord met het privacy- en cookie beleid van Sanoma.

Direct contact met Sanoma
Direct contact met één van onze medewerkers? Bellen met Sanoma Bel 088 - 550 02 50 Op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur