• VTWonen Shop Coördinator

Ben jij iemand die enthousiast wordt van media en een passie heeft voor wonen? Die het niet erg vindt om zijn handen uit de mouwen te steken en flexibel om kan gaan met veranderingen? Maar ben je vooral ook iemand die er altijd voor blijft gaan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Voor vtwonen zijn we namelijk op zoek naar een

Vacature

VTWonen Shop Coördinator

Online | uur | Vacature

Afdeling
VTwonen
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Vanaf 1 april 2019 gaat Sanoma een licentieovereenkomst aan met fonQ. De vtwonen Shop Coördinator is de liaison tussen vtwonen en fonQ. Je bent algeheel sparringpartner voor vragen vanuit fonQ en het vtwonen team. Je zorgt dat vtwonen by fonQ campagnes worden doorvertaald in vtwonen uitingen (on-site en in print etc.). Ook zorg je dat vtwonen by fonQ shop campagnes worden doorvertaald in de vtwonen nieuwsbrieven en op social media. Je coördineert de vormgeving van Shop uitingen.

Je runt de vtwonen shop campagnes (voorjaarshuis en Happy Days) en je borgt dat shop traffic vanuit de vtwonen uitingen op de site, social, print etc zoveel mogelijk converteert naar de vtwonen by fonQ shop en groeit. Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de gebruikers ervaringen in samenwerking met o.a. de vtwonen productowner, het Online Performance & data team en fonQ. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de gezamelijke omzet en traffic targets en de rapportage hierover.

Het profiel
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met 2 tot 3 jaar werkervaring  in een soortgelijke coördinerende (content & e-commerce) functie. Je hebt kennis op het gebied van creëren van clickable content. Je kunt goed samenwerken, bent proactief, creatief en innovatief en daarnaast kun je ook nog eens projectmatig werken. Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig.

Sanoma biedt
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Je werkt volgens het Sanoma Connected principe: plaats en tijd onafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je een vraag? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.
Mail naar: evelien.ollongren@sanoma.com

Over Sanoma
Sanoma Media Netherlands heeft het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio van Nederland. Met sterke merken binnen tijdschriften, websites, video apps, evenementen, content marketing en e-commerce is Sanoma een toonaangevend mediabedrijf. Het portfolio bestaat uit meer dan 30 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, Scoupy, Libelle Zomerweek, VIVA400, vtwonen en Veronica Magazine.

Sanoma Media Netherlands is onderdeel van het Finse beursgenoteerde bedrijf Sanoma, een vooroplopend media- en educatiebedrijf dat dagelijks het leven van miljoenen mensen weet te raken.

 

Online | uur | Vacature

Afdeling
VTwonen
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Guido - Redactie

Guido - Redactie

Maandag Acht uur ‘s ochtends zit ik achter mijn bureau....

Read the interview here
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder