• Team Lead Marketing

Voor de afdeling Consumer Income van Sanoma|TalpaTV in Hoofddorp zijn we op zoek naar een ervaren Team Lead Marketing

Ben jij iemand die enthousiast wordt van zowel offline als online media? Heb ervaring met zowel actiemarketing als met branding? En heeft de wereld van e-commerce voor jou weinig geheimen meer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacature

Team Lead Marketing

| 36 uur | Vacature

Afdeling
Consumer Income
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

De afdeling

  Consumer Income verzorgt voor alle mediamerken van Sanoma en Talpa TV performance partnerships en verkoopacties. Hierbij moet je denken aan producten als tickets, FMCG pakketten, Fashion etc. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert Consumer Income eigen online platforms zoals Theaterclub.nl en Tjox.nl.

 

De functie 

De persoon die we zoeken is veelzijdig: enerzijds ontwikkel je creatieve marketingconcepten, anderzijds bepaal je de mediastrategie voor onze verkoopcampagnes. Je bent mede bepalend voor de merkstrategie van onze eigen B2C platforms. En tevens ben jij de aanvoerder van een team van specialisten. Samen met een e-mail marketeer, een social & SEA specialist, een database-marketeer en een Campagne Manager (display-expert en analytics specialist) houd jij je dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van conversiegerichte campagnes, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de te behalen yield (opbrengst per media-inzet).

Je maakt gebruik van alle eigen media binnen Sanoma, zoals print-titels als Libelle, Margriet of Veronica Magazine, maar ook online kanalen als Nu.nl en Fashionchick. Je kunt beschikken over een schat aan data en de meest geavanceerde audience-targeting mogelijkheden. Daarnaast zoek je naar nieuwe doelgroepen met extern gerichte campagnes, altijd met één doel: een positieve ROI behalen.

 

Het profiel 

 

  • HBO/WO diploma in Marketing/Communicatie
  • 6 tot 8 relevante werkervaring in een B2C (bij voorkeur E-commerce) omgeving, waarvan tenminste 2 jaar ervaring als marketing manager.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met on- en offline media, aan bureauzijde of klantzijde.
  • Je hebt kennis van online marketing (SEA, SEO, Social, Display, video, e-mail), performance marketing, web statistieken.
  • Je hebt ervaring met het opstellen van heldere KPI’s en hebt de leidinggevende kwaliteiten die nodig zijn om deze met een gemotiveerd team te realiseren.
  • Je bent ondernemend, oplossingsgericht en je kan goed beslissingen maken. Daarnaast ben je een creatief, flexibel en stressbestendig. Een teamplayer met een winnaarsmentaliteit.
  • Je bent in staat om in een snelle en dynamische omgeving te werken, en haalt je deadlines.

 

Sanoma/SBS biedt 

Sanoma biedt je een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.  Mail naar: ronald.luijendijk@sanoma.com  Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Luijendijk, 06-20601229.
 

Over Sanoma 

Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland en is in 2017 uitgeroepen tot de beste media-exploitant van Nederland.

Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.  Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.  sanoma.nl

twitter@SanomaNL

linkedIn.com/company/SanomaNL

slideshare.net/SanomaNL