• Stagiair(e) Learning & Development

Stage

Stagiair(e) Learning & Development

Online | 36 uur | Stage

Afdeling
Sanoma Academy
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Zegt jou de VTwonen, Viva, Donald Duck, Libelle of Nu.nl iets? Sanoma is het leukste mediabedrijf van Nederland en daar kan jij onderdeel van zijn!

Per september zoeken wij voor Learning & Development een stagiair die voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar is voor een meewerkstage.

In de meewerkstage zal je helpen onze Academy draaiende te houden maar werk je ook mee aan diverse projecten zodat je veel verschillende dingen kan leren. Wil je graag specifiek iets leren, heb je een (verbeter)idee? Kan allemaal, je bent zelf deels eigenaar van hoe je je stage inhoudelijk invult.

Ben jij de stagiair die we zoeken? Laat me dan weten waarom jij bij ons stage wilt lopen en mail dit met jouw CV naar desiree.scheeper@sanoma.com. Tot snel!

Shanna Klouwer – Stagiair van februari t/m juni
Ik zou Sanoma omschrijven als een leerzame, maar vooral gezellige organisatie. Er is een fijne sfeer, iedereen is makkelijk te benaderen en wil je ook wilt helpen met vragen.
In deze stage heb ik me o.a. bezig gehouden met het inplannen en organiseren van workshops en trainingen en het opzetten van een stage community. Maar het grootste project was het helpen opzetten van een onboardingsapp die per mei live is gegaan. Super divers dus!

Online | 36 uur | Stage

Afdeling
Sanoma Academy
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Maartje - HR

Maartje - HR

Waar houdt een Manager HR Shared Services zich mee bezig?...

Read the interview here
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder