• Stagiair(e) Corporate Communications

Per september 2019 is Sanoma op zoek naar een gedreven stagiair(e) corporate communications (HBO/WO meewerkstage, 36 uur per week). Ben je fulltime beschikbaar voor minimaal 5 maanden? Wil jij graag de door jou geleerde lesstof in de praktijk brengen? Wil je interessante ervaring opdoen in een toffe organisatie met sterke merken? Reageer dan snel!

Stage

Stagiair(e) Corporate Communications

Marketing & Communicatie | 36 uur | Stage

Afdeling
Communications
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Over Sanoma
Sanoma heeft met haar sterke merken een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Elke dag werken we met ontzettend veel plezier aan ons portfolio dat bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine.

Hoe je stage er (ongeveer) uit komt te zien
Als stagiair(e) corporate communicatie lever je pro-actief een bijdrage aan diverse interne en externe communicatiewerkzaamheden. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het versturen van persberichten, het opstellen en plaatsen van een intranetbericht, het schrijven en plaatsen van een artikel op de website, het uitdragen van advies richting merken en titels, het mede-organiseren van (medewerkers)bijeenkomsten en –trainingen/workshops of het beheren van de (social) media kanalen van Sanoma. Maar het belangrijkste: we hopen je écht iets te leren, dus we staan open voor jouw wensen. Heb je een specifiek (verbeter)idee? We horen het heel graag!

Wat mag je van ons verwachten?
Hard werken wordt beloond! Je krijgt elke maand een stagevergoeding van 350 euro. En we vinden het belangrijk dat je na je stage kan zeggen dat je écht wat hebt geleerd. Je mag dus van ons verwachten dat we je een leuke uitdaging bieden. Samen met je stagebegeleider vanuit Sanoma ga je daarom kijken naar persoonlijke leerdoelen en wensen. Maar hoe dan ook ga je kennismaken met veel verschillende aspecten van het vak en heel veel leuke mensen ontmoeten!
Daarnaast heb je bij de Sanoma Academy de mogelijkheid om verschillende soorten trainingen en workshops te volgen. Vanzelfsprekend bieden we je ook de ruimte om je stageopdrachten uit te voeren, maar bovenal: we beloven je naast een toffe werkplek een heel fijne werksfeer!

Wat verwachten we van jou?

Met jouw creatieve en frisse blik ben je een aanwinst voor de communicatie van Sanoma dat uiteindelijk meer dan 1000 mensen moet bereiken en binden. Daarom wordt bij Sanoma het nemen van eigen initiatief erg gewaardeerd. We verwachten dus dat je leergierig en nieuwsgierig bent. We willen jou graag leren wat je écht graag wilt leren!

Verder ben je:
• Een HBO/WO-student (bijvoorbeeld richting communicatie);
• Communicatief erg vaardig (zowel Nederlands als Engels, zowel schriftelijk als mondeling), je durft te zeggen wat je denkt maar vindt een goede werkrelatie net zo belangrijk.
• Een harde werker (no-nonsense), maar tussen de bedrijven door ook in voor een gezellig praatje of een goede grap.
• Echt van plan er een daverend, leerzaam half jaar van te maken!

Wat medewerkers zeggen over Sanoma

“Sanoma is een nuchter bedrijf met het hart op de goede plek.” – Karin

“Sanoma biedt een prettige werkomgeving en -sfeer. Het vertrouwen dat Sanoma een stagiair geeft, is heel fijn. Na mijn stage ben ik nog een tijdje met veel plezier blijven werken.” – Floortje
“Sanoma geeft je de kans om heel veel te leren en te doen in een gezellige en flexibele omgeving“ – Abby

Procedure
Ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw motivatie én cv naar sofie.derechterenvanhemert@sanoma.com. Wanneer je hebt gereageerd op deze vacature word je meegenomen in de procedure. Na de selectie nodigen we de meest geschikte (lees: enthousiaste) kandidaten uit om kennis te maken. We laten je altijd weten of je hierbij zit.

Marketing & Communicatie | 36 uur | Stage

Afdeling
Communications
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder