• SAP BI consultant / service manager

Vacature

SAP BI consultant / service manager

Overig | 36 uur | Vacature

Afdeling
Sanoma Technology
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Ben jij iemand die enthousiast wordt van media? Die het niet erg vindt om zijn handen uit de mouwen te steken en flexibel om kan gaan met veranderingen? Maar ben je vooral ook iemand die er altijd voor blijft gaan? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Voor de afdeling Technology bij Sanoma in Hoofddorp zijn we namelijk op zoek naar een:

SAP BI consultant / service manager


De afdeling     

Sanoma Technology / Business Support
De functie

Als SAP Business Intelligence (BI) consultant / service manager / coordinator ben jij verantwoordelijk voor de volgende applicaties: SAP BW/BO/BPC. Zowel operationeel als qua ontwikkeling ben jij verantwoordelijk voor het uitdenken en impIementeren van een BI oplossing voor de interne klant (Controlling/Finance/B2B/B2C/HR/SCM). Je verzamelt de rapportagevereisten van de klant (key-users in BeNe en Finland) en werkt de analyse uit in nauw overleg met de key-users en het India Delivery Center (IDC). Om de implementatie succesvol af te ronden zorg jij samen met het team voor de nodige documentatie en coach je de eindgebruikers bij het in gebruik nemen van de oplossing.

In de rol van service manager coordineer je de operationele zaken met het team in India, welke verantwoordelijk is voor het beheer, kleine wijzigingen en mogelijke projecten. Tevens ben je ook betrokken bij het ontwikkelen en uitwerken van de lange termijn visie SAP BI, zowel op functioneel als technisch gebied.

 

Sanoma biedt
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Je werkt volgens het Sanoma Connected principe: plaats en tijd onafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

 

Het profiel

  • Je bent in het bezit van een hbo- of wo-diploma in een bedrijfskundige of technische richting;
  • Je hebt een sterke interesse in Business Intelligence;
  • Je hebt ervaring in SAP BW, Business Objects, BPC en bij voorkeur in combinatie met CRM;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent verbaal sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.

Mail naar: kees.vanvliet@sanoma.com

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Kees van Vliet, 06-5329 4087.

Over Sanoma
Sanoma Media Netherlands heeft het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio van Nederland. Met sterke merken binnen tijdschriften, websites, video apps, evenementen, content marketing en e-commerce is Sanoma een toonaangevend mediabedrijf. Het portfolio bestaat uit meer dan 30 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, LINDA., Margriet, NU.nl, Scoupy, Libelle Zomerweek, VIVA400, vtwonen en Veronica Magazine. Sanoma Media Netherlands is onderdeel van het Finse beursgenoteerde bedrijf Sanoma, een vooroplopend media- en educatiebedrijf dat dagelijks het leven van miljoenen mensen weet te raken.