• Online redactiestagiair(e) voor VIVA, Flair en Story

Voor de gezamenlijke online redactie van VIVA, Flair en Story zijn we op zoek naar online all-rounders die zich helemaal thuis voelen in de media. Je denkt redactioneel mee, bedenkt en schrijft originele artikelen, houdt onze social media in de gaten, selecteert video-items en nog vééél meer.

Stage

Online redactiestagiair(e) voor VIVA, Flair en Story

Online | uur | Stage

Afdeling
Online
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Wat zoeken wij?
Voor de webredactie van VIVA, Flair en Story zijn we op zoek naar redactiestagiair(e)s die van aanpakken weten en ook nog eens een lekker woordje kunnen schrijven. Je doet een mediagerelateerde opleiding, hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en belangrijk: je bent foutloos in Nederlands! Daarbij ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom social media en je begrijpt dat een bericht op Facebook iets heel anders is dan een bericht op Twitter. Daarnaast maak je – onder professionele begeleiding – zelfstandig de wekelijkse nieuwsbrieven voor VIVA, Flair en Story. Ben jij creatief? Ben je een beetje handig met Photoshop? Ben je niet op je mondje gevallen, zorgvuldig en durf je aan te pakken? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou.

Periode?
Liefst zo lang mogelijk (maar minimaal 10 weken) en de exacte periode is bespreekbaar.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een leuke, veelzijdige en uitdagende stage? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar: bettina.voos@sanoma.com.

Online | uur | Stage

Afdeling
Online
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder