• Marketing manager bij Tijdschrift.nl

Ben jij iemand die enthousiast wordt van media? Die het niet erg vindt om zijn handen uit de mouwen te steken en flexibel om kan gaan met veranderingen? Voor de afdeling Consumer & Trade Marketing (CTM) bij Sanoma in Hoofddorp zijn we op zoek naar een

Vacature

Marketingmanager Tijdschrift.nl

Marketing & Communicatie | 36 uur | Vacature

Afdeling
Tijdschrift.nl
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

De afdeling
De afdeling CTM bestaat uit zeven onderdelen, waarvan jij komt te werken voor het team dat verantwoordelijk is voor Tijdschrift.nl. Binnen dit team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven en zelfstandige marketing manager.
Je levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële groeidoelstellingen van Tijdschrift.nl, het snelgroeiende digitale platform van Sanoma waarmee consumenten, via hun tablet / mobiele telefoon toegang hebben tot de bekendste 75 tijdschriften van Nederland. Het “Netflix” van de tijdschriften.

De functie
Op basis van klantbehoefte, gebruikersgedrag en trends en ontwikkelingen uit de markt spot je commerciële kansen en vertaal je deze door naar initiatieven ten behoeve van campagnes. Daarnaast monitor je de impact op retentie. Je bent verantwoordelijk voor zowel de ATL (awareness/branding) als BTL (performance) campagnes van Tijdschrift.nl.
Per campagne stel je naast de periode en budget ook het thema vast en stuur je, middels Scrum methodiek, inhoudelijk diverse experts aan die je ondersteunen bij de uitvoer, zoals een email expert, social marketeer en database marketing specialist. Je evalueert samen met hen de campagnes en presenteert dit aan een breder publiek. Tussen de grotere campagnes door zorg je dat je de continue zichtbaarheid verder uitbouwt.

Sanoma biedt
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Je werkt volgens het Sanoma Connected principe: plaats- en tijdonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Het profiel
• Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond in (online) Marketing of vergelijkbaar
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als marketingverantwoordelijke bij een B2C bedrijf
• Je bent proactief, analytisch, enthousiast, gedreven en communicatief sterk
• Je bent een kei in het doorvertalen van ideeën en concepten naar concrete benodigdheden
•  Je bent resultaat- en outputgericht, signaleert proactief kansen en bent goed op de hoogte van de laatste online trends
•  Je hebt kennis van SEO, SEA & Analytics
•  Je hebt ervaring met het werken in Scrum

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.
Mail naar: tom.vanrooijen@sanoma.com. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Tom van Rooijen via 06-22031854

Over Sanoma
Sanoma Media Netherlands heeft het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio van Nederland. Met sterke merken binnen tijdschriften, websites, video apps, evenementen, content marketing en e-commerce is Sanoma een toonaangevend mediabedrijf. Het portfolio bestaat uit meer dan 30 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, Margriet, NU.nl, Scoupy, vtwonen en Veronica Magazine.

Sanoma Media Netherlands is onderdeel van het Finse beursgenoteerde bedrijf Sanoma, een vooroplopend media- en educatiebedrijf dat dagelijks het leven van miljoenen mensen weet te raken.

 

Marketing & Communicatie | 36 uur | Vacature

Afdeling
Tijdschrift.nl
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Elzemieke - Marketing & communicatie

Elzemieke - Marketing & communicatie

Waar houdt de afdeling B2B marketing zich mee bezig? We...

Read the interview here
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder