• Manager product development B2B

Vacature

Manager product development B2B

Online | 36 uur | Vacature

Afdeling
B2B Digital Services
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

De functie: Manager Product Development B2B
We zijn op zoek naar een nieuwe manager voor ons Product Development team B2B (5FTE):

• Als inhoudelijk expert van het digitale landschap leid je het team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van intelligente, innovatieve en creatieve advertising product proposities voor media agencies en adverteerders. Met als doel de advertentie omzet te verhogen en als uitgever voorloper in de markt te blijven.
• Als inspirerend leidinggevende ben je als geen ander in staat om het maximale uit het team van specialisten te halen. Aansturend op vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en output weet je je mensen in hun kracht te zetten.

Je krijgt de ruimte om het team te vormen naar een toonaangevende eenheid binnen en buiten Sanoma. Daarnaast fungeer je als belangrijk sparringpartner van de Head of Digital Services (Anniek Swillens), tevens je leidinggevende.

Het Product Development team is onderdeel van het B2B Digital Services team. Vanuit jouw rol werk je nauw samen met een aantal andere disciplines in dit team, zoals yield management en ad technology, en ben je eerste aanspreekpunt voor de accountmanagers en titels. Samen met sales en de toonaangevende merken van Sanoma zorg jij ervoor dat de B2B product roadmap constant wordt doorontwikkeld en sterk wordt neergezet in de markt.

Huidige specialismen team:
1. Branded Content/Native; 2.Display/Video; 3. Data; 4. Influencer Marketing; 5. Techniek

Actuele thema’s: – Data!, – GDPR/IAB framework, – Native, – Quality View, – Header bidding, – Ad-stack optimalisatie, – NLProfiel, – The HUB, – Programmatic Guaranteed, – Display App Innovatie

Jouw profiel
Onze ideale kandidaat weet met lef, inhoudelijke scherpte en excellente communicatieve vaardigheden in- en extern mensen mee te krijgen. Je hebt een duidelijk beeld waar het medialandschap zich naartoe beweegt en hoe we maximaal relevant kunnen blijven. Strategisch visionair en praktisch gelouterd dus.

Wat wij belangrijk vinden
• HBO of WO denk- en werkniveau, visie;
• 5-7 jaar aantoonbaar relevante ervaring in bij voorkeur meerdere kanten van het digitale medialandschap;
• Minimaal 2 jaar “succesvolle” ervaring als leidinggevende;
• Analytisch, intelligent en commercieel;
• Prettige, positief persoon met voldoende zelfvertrouwen zonder arrogantie;
• Ondernemend, communicatief handig, ambitieus, overtuigend, verantwoordelijkheid durven nemen;
• Politiek begrijpen, onderkennen en voor je laten werken;

Sanoma biedt:
Algemeen:
Een informele en professionele omgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatieven. Sanoma besteedt aandacht aan het opleiden van medewerkers, dus je krijgt volop kansen om breed binnen de organisatie mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen.
De manier waarop we werken heet Sanoma Connected ofwel het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat. De gemiddelde leeftijd binnen Sanoma is 33 jaar.

Specifiek:
• Primair: marktconform salaris o.b.v. een werkweek van 36 uur;
• Secundair voorwaarden: Persoonlijk Keuze Budget, Pensioen, Vakantiegeld, Bonus, Mobiliteitsregeling.

Sanoma
Sanoma is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland. Lezers en bezoekers waarmee Sanoma generaties lang een (h)echt contact heeft opgebouwd.
Het portfolio van Sanoma bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder Startpagina.nl, NU.nl, AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.

Interesse?
Stuur ons je CV en verras met een kort en bondige motivatie. Mail naar anniek.swillens@sanoma.com. Voor vragen of meer informatie bel je met Anniek Swillens op 06-48522345.

Online | 36 uur | Vacature

Afdeling
B2B Digital Services
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder