• Junior/medior front end developer

Wordt je enthousiast van het schrijven van code, maar wil je ook weten wat de impact er van is? Vind je het leuk om actief mee te denken over de optimalisatie van verschillende top websites met de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan verschillende data en optimalisatie tools? Solliciteer dan op de functie van front end developer!

Vacature

Junior/medior front end developer

IT | 40 uur | Vacature

Afdeling
Data & Performance
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Over Sanoma
Sanoma heeft een breed portfolio met unieke mediamerken zoals: NU.nl, AutoWeek, Donald Duck, Fashionchick, Flow, Libelle, Margriet, Scoupy, Viva, vtwonen. Het beursgenoteerde Finse mediabedrijf sloot na een succesvol 2016 en 2017 ook 2018 af met een stevige winst. Een uitzonderlijke prestatie in de media. Dit is mede gelukt door de transformatie die Sanoma heeft ondergaan, van een print-georiënteerd naar een cross-mediaal bedrijf.

Jouw rol
Vanuit de afdeling Data & Performance ben jij werkzaam als Front End Developer binnen het Conversie Optimalisatie team. Hierbij optimaliseer jij, met je collega Conversie Specialisten en designers, de gebruikersbeleving van enkele van de grootste websites van Nederland.
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van uiteenlopende A/B testen. Dit kan gaan om kleine aanpassingen tot volledige nieuwe designs en nieuwe functionaliteiten. Daarnaast heb je de mogelijkheid actief mee te denken over optimalisatie kansen.
Samen met het team ga je echt impact maken, en jouw skills zijn van essentieel belang hierbij. Jij gaat ervoor zorgen dat wij nog beter kunnen experimenteren, nog meer kunnen experimenteren en samen nog meer succes gaan behalen.
Daarnaast heb je de mogelijkheid het Data & Performance team te ondersteunen met back end werkzaamheden ten behoeve van data verzameling en optimalisatie.
Data & Performance is een jong, dynamisch en energiek team met 20 specialisten op het gebied van; CRO, SEO, SEA, Social, Web Analytics, Data science en Development. Het team werkt aan de performance van de grootste Sanoma titels en hun belangrijkste KPIs.

Hoe ziet je dag eruit?
“Goedemorgen, hoe was het weekend!?” Na een mooi weekend wordt je maandagochtend vrolijk begroet op de Data & Performance afdeling. Met een heerlijke kop koffie (of thee) bespreek je het weekend, waarna je direct je code in duikt. Vanmiddag moet er een grote A/B test op NU.nl live, maar eerst nog even snel de laatste puntjes op de ‘i’ voor een leuke test op Fashionchick.nl.
Tussen het coderen door komt Bernadette naar je toe. Ze is erg blij met een test die je twee weken geleden voor haar hebt gemaakt. De resultaten zijn inmiddels binnen en deze zijn veel belovend. Het productteam van OudersvanNu is hier dan ook erg over te spreken. Na een welverdiende high five is het al weer tijd voor lunch.
Na de lunch loop je even langs bij je collega’s van NU.nl, maakt een praatje en gaat met een designer de komende twee tests bespreken. Samen zetten jullie een grote en ingrijpende test klaar. Na een potje tafelvoetbal of darten is het tijd voor een meeting met de Conversie Specialisten binnen Sanoma voor kennisdeling en inspiratie, gevolgd door een brainstorm met het Business Intelligence team om het ontsluiten van data  te optimaliseren. Je rond nog snel wat zaken af, kijkt kort wat je de volgende dag allemaal gaat bouwen en de dag is al weer om.

Jij hebt…
• Uitstekende HTML, CSS & Javascript (jQuery) vaardigheden;
• Goede beheersing van Nederlands, Engels is een pre;
• Je bent instaat je eigen agenda en tijd in te delen, terwijl je werkt in een team met teamdoelen;
• Een proactieve houding.

Dit bieden wij:
• Wanneer jij met plezier naar het werk gaat plukken we daar allemaal de vruchten van. Daarom heb je vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf je werk en loopbaan in te richten en werk je binnen een omgeving waar je veel kan leren;
• Een hoop gezelligheid in een jonge organisatie, waaronder darten, tafelvoetballen, tafeltennissen of een korte wandeling in de pauze of na werktijd (of gewoon even tussendoor). En niet te vergeten de vrijmibo;
• Interne en externe opleidingsmogelijkheden;
• Een goed bereikbare thuisbasis als werkplek in Hoofddorp naast het NS-station, maar door het nieuwe werken kun je ook thuis prima aan de slag als het werk dit toelaat.

Salaris en extra’s
• Een uitstekend, marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een individueel keuzebudget waarmee je een deel van je vakantiegeld belastingvrij uit kunt laten betalen voor een studie, aanvullende reiskosten of gewoon aan vakantiedagen;
• Een ruime reiskostenvergoeding of NS business card.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie (36-40 uur per week, standplaats: Hoofddorp)? Stuur dan jouw CV en motivatie gericht aan Ruben de Boer naar: ruben.deboer@sanoma.com. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 0624870888.

IT | 40 uur | Vacature

Afdeling
Data & Performance
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder