• HR Officer

    met organisatietalent

Vacature

HR officer met organisatietalent

Overig | 36 uur | Vacature

Afdeling
HR
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Voor de afdeling HR zijn wij op zoek naar een HR Officer. Voor de helft van de tijd werk je op het HR Shared Service Center, voor de andere helft van de tijd ben je het organisatorische brein achter onze directeur HR.

Werk je secuur, sta jij te springen om je kennis over arbeidsvoorwaarden en HR-processen in de praktijk te brengen, vind je het leuk om onze collega’s hierover te adviseren, en kijk je er naar uit om onze directeur HR te ondersteunen op het gebied van agendabeheer, e-mail en andere werkzaamheden? Dan zitten wij met smart te wachten op jouw komst!

De HR afdeling bestaat uit meerdere HR Business Partners & HR-specialisten, de Sanoma Academy en het HR Shared Service Center (HR SSC) waar jij onderdeel van wordt! Samen adviseren en ondersteunen we het management onder andere op het gebied van strategische personeelsplanning, beloning, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden, leren & ontwikkelen en recruitment.

Het team van het HR SSC is verantwoordelijk voor de complete HR-administratie rondom in- door- en uitstroom en adviseert de business over o.a. arbeidsvoorwaarden, verzuim en de HR-systemen waarmee wordt gewerkt.

Dit neem je mee
Om je werk goed en met veel plezier uit te voeren, is het belangrijk dat:

  • je HBO werk- en denkniveau hebt;
  • je beschikt over enige ervaring met HR-processen, HR-administratie of als managementassistent, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt;
  • je ervaring hebt met Powerpoint en Excel, omdat je hier veel mee gaat werken;
  • je een goed oog hebt voor dt-fouten, want uiteraard verwachten we goed Nederlands;
  • je lekker gestructureerd en proactief werkt;
  • goed jouw prioriteiten kunt stellen en hierin je grenzen weet te bewaken;
  • je weet om te gaan met vertrouwelijke gegevens.

Werken bij Sanoma
Bij Sanoma werken voor sterke merken zoals AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, NU.nl, VIVA en vtwonen betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan het maandelijks bereiken van ruim 80% van de Nederlanders; bijna iedereen dus! Werken bij Sanoma betekent ook dat je veel ruimte hebt om je werk zo in te richten als jij wil. En je krijgt vrijheid om te werken aan je toekomst: vele kansen en mogelijkheden om jouw carrière niet alleen een boost te geven, maar ook super leuk te houden. Zo kan je deelnemen aan workshops of lezingen van de Sanoma Academy, de Summer Camp of activiteiten als pubquizzen of borrels. Jij zélf krijgt de regie, wij bieden je de kansen.

Dit zegt men over het werken bij Sanoma
“Sanoma is een fijn en warm bedrijf. Leuke collega’s. Het pand is mooi ingericht en het bedrijf besteedt aandacht aan haar personeel, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.” – Erik

En dit mag je van ons verwachten
De functie is voor 36 uur, afhankelijk van jouw ervaring is 32 uur bespreekbaar. We starten met een contract voor 6 maanden, zodat we aan elkaar kunnen wennen. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de 2.193,95 en 2.937,48 euro bruto op basis van 36 uur per week (schaal I, cao BTU).

 Solliciteren? En dan?
Als je bij ons solliciteert, ontvang je binnen twee weken een reactie van ons. Er zijn in totaal twee sollicitatiegesprekken waar je kennis maakt met zowel de manager HR & Facility Services en de teamleider van het HR SSC als de directeur HR. Zo krijg jij ook de gelegenheid om een goed gevoel te krijgen bij je toekomstige collega’s. Nu al nieuwsgierig? Lees hier wat collega’s zeggen over het werken bij Sanoma.

Solliciteren kan door jouw motivatie en cv, te mailen naar maartje.vanthart@sanoma.com. Er is geen uiterste reactiedatum, maar zijn op zoek naar de beste kandidaat (al hopen we die wel op korte termijn te vinden). Heb je vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Maartje, via 06–23163363.

Overig | 36 uur | Vacature

Afdeling
HR
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Maartje - HR

Maartje - HR

Waar houdt een Manager HR Shared Services zich mee bezig?...

Read the interview here
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder