• Financieel Administratief Projectmanager

Vacature

Financieel Administratief Projectmanager

Overig | 32 uur | Vacature

Afdeling
Consumer Income
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

Voor de afdeling Consumer Income van Sanoma|TalpaTV in Hoofddorp zijn we op zoek naar een ervaren

Financieel administratief projectmanager

De afdeling               

Consumer Income houdt zich voor alle merken van Sanoma en SBS bezig met het ontwikkelen en initiëren van commerciële producten en diensten die rechtsreeks (e-commerce) worden aangeboden aan en afgerekend worden met consumenten. Producten die worden gevoerd bevinden zich onder andere in de categorieën tickets, FMCG en electronica. Daarnaast ontwikkelt Consumer Income nieuwe, op de consument gerichte, concepten en richt zich bezig met het exploiteren van licenties van eigen producten en merken.

 

De functie

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande facturen.

Alle inkomende facturen worden volgens het 4 ogen princiepe beoordeeld en vervolgens gecodeerd en te goedkeuring verwerkt. Uitgaande facturen worden in samenspraak met de fianciele afdeling en je collega productmanager opgesteld en verstuud.

Je verzorgt de financiele afhandeling van alle projecten. De projectmanager is dé financiële autoriteit binnen de afdeling Consumer Income. Je bent verantwoordelijk voor financiële controle en afwikkeling van  Consumer Income projecten, je zorgt voor correcte rapportages – werkelijkheid en forecasting – van financiële resultaten van acties en hebt contact met externe leveranciers.

Daarnaast biedt je ondersteuning in de maandelijkse maandafsluiting en zorgt ervoor dat de benodigde informatie aanwezig is. Hiertoe heb je veel contact met interne en externe partijen zoals met de afdeling Planning & Control en Finance. Je verricht ook administratieve taken ten behoeve van projecten, zoals facturatie en contractbeheer, en werkt nauw samen met projectmanagers en productmanagers om een project tot een goed einde te brengen.

 

Sanoma biedt:

Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Sanoma werken we volgens het principe van het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

 

Het profiel

 • Kennis van SAP R/3, SAP BW en Microsoft Office
 • Kennis van administratieve procedures en processen
 • Je hebt een uitgebreide kennis van Excel, zowel in gebruik als in onwikkeling.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede beheersing van de Engels taal in woord en geschrift
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Prioriteiten kunnen stellen
 • Communicatief vaardig zowel schriftelijk als mondeling
 • Klantvriendelijk
 • Nauwkeurig
 • Analytisch vermogen

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.

Mail naar: ronald.luijendijk@sanoma.com

 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Luijendijk, 06-20601229.

 

Over Sanoma

Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland en is in 2017 uitgeroepen tot de beste media-exploitant van Nederland.

Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Libelle, LINDA., Margriet, NU.nl, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica Magazine.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.

sanoma.nl

 

twitter@SanomaNL

linkedIn.com/company/SanomaNL

slideshare.net/SanomaNL