• Accountmanager Inbound mediabureaus

    (fulltime)

Vacature

Accountmanager Inbound Mediabureaus

Online | 36 uur | Vacature

Afdeling
Inbound sales
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp

De afdeling
De afdeling is verantwoordelijk voor alle Sanoma B2B omzet van het bedrijf, specifiek voor de inkomsten uit de focussegmenten. De Salesteams richten zich zowel op directe klanten als op mediabureaus. Een belangrijk speerpunt is innovatie en optimalisatie van het portfolio, met als doel optimale salesresultaten te genereren door een optimale dienstverlening.

Werkzaamheden
De accountmanager Inbound is verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van voorstellen voor dagelijkse sales. Het onderhouden van relaties met de mediabureaus binnen een klantenpakket met, alsmede het verzorgen van de orderadministratie en rapporteren over de resultaten van campagnes, teneinde bij te dragen aan de realisatie van omzetdoelstellingen van de hele afdeling door het cross- en upsellen bij de eigen toegewezen klanten en mediabureaus.
Je werkt nauw samen met alle andere accountmanagers uit de klantenteams en het agency-team. Daarnaast heb je ook afstemming met de redacties van de diverse merken binnen Sanoma. Je kent de doelgroep en de merken door en door en speelt in op de trends en ontwikkelingen in de markt. Je rapporteert aan de teammanager. Met jouw ervaring praat je mee en adviseer je de klant over de mogelijkheden binnen onze media merken.

Taken en verantwoordelijkheden
• Opstellen en implementeren van voorstellen.
• Adviseren van de accounts over cross-mediale advertentiemogelijkheden passend bij de doelstellingen van de klant.
• Relatie onderhouden met de contactpersonen van jouw mediabureaus.
• Onderhouden van je kennis, alsmede het inspelen op zowel intern als externe trends en ontwikkelingen in het medialandschap en het portfolio van cross-mediale advertentieproposities.
• Vroegtijdig signaleren van deze ontwikkelingen, kansen in de markt vertalen naar business oplossingen en deze proactief bij klanten en mediabureaus onder de aandacht brengen.
• Verantwoordelijk voor het aftersales traject binnen de mediabureaus, analyseren en rapporteren over de resultaten gedurende en na afloop van een campagne, opstellen van verbeterplannen, zorgdragen voor uitvoering daarvan en inschakelen van andere interne partijen om dit te realiseren.

Opleiding en ervaring
Je bent ondernemend en goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen het medialandschap. Onze ideale kandidaat heeft enkele jaren verkoopervaring binnen de media.
• HBO werk- en denkniveau met minimaal twee jaar werkervaring
• Ondernemend met proactieve houding
• Teamplayer met overtuigingskracht en sociaal karakter
• Beweegt zich gemakkelijk binnen een grote complexe uitgeeforganisatie
• Creatief in het zoeken van oplossingen voor de klant
• Sterke affiniteit met media en nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap
• Kennisgericht, enthousiast, analytisch, vol zelfvertrouwen, doorzetter en competitief

Sanoma biedt:
Sanoma biedt je een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. De manier waarop we werken heet Sanoma Connected ofwel het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie graag uiterlijk 28 februari 2019 tegemoet.
Mail naar:  daphne.mogelin@sanoma.com  Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Mögelin –  Lindeman, Teammanager Inbound 06-18069868.

Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.

 

www.sanoma.nl
twitter@SanomaNL
linkedIn.com/company/SanomaNL
slideshare.net/SanomaNL

Online | 36 uur | Vacature

Afdeling
Inbound sales
Bedrijf
Sanoma
Locatie
Hoofddorp
Annemarie - Sales

Annemarie - Sales

Annemarie Winters werkt voor SCOUPY. SCOUPY is een label van...

Read the interview here
Waarom Sanoma?

Waarom Sanoma?

Lees verder