• De Zorgspecial

    De jaarlijkse update van alle zorg gerelateerde onderwerpen

De Zorgspecial is de perfecte plek voor jouw branded content op het gebied van (mantel)zorg. Alle aspecten van zorg komen aan bod; van het afsluiten van een zorgverzekering tot mantelzorg voor naasten. Omdat deze special meegaat in de titels Libelle, Margriet, Veronica en Story bereikt zij een grote doelgroep onder de 45-65 lezer voor wie de zorg voor zijn of haar ouders steeds relevanter word.

De Zorgspecial

bereikt 800.000 personen

publiceert 250.000 exemplaren

bereikt een zeer brede doelgroep

komt één keer per jaar uit

Branded content

Branded content is content gemaakt vanuit de look and feel en toon of voice van de Zorgspecial. Op deze manier raakt jouw merkuiting versmolten met het magazine en lift jij mee op het redactionele umfeld. Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Samenwerkingsproducties

Zorgspecial biedt creatieve samenwerkingsproducties in de vorm van een redactioneel item. Wij maken het item op in de toon of voice van Zorgspecial en jij lift mee op dit sterke redactionele umfeld.

Plusproposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!