• Zo Zit Dat

    Het leukste weetjesblad van Nederland

Zo Zit Dat is het weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden van 9 t/m 15 jaar. Het magazine staat elke 4 weken vol met wetenschap, wist je datjes, bijzondere beesten, quizzen, games, mysteries en foto’s. Natuurlijk wordt dit alles nog verder uitgediept binnen het online platform. Kortom; Zo Zit Dat is de plek voor kinderen om op een leuke manier te leren over het leven.

Magazine

Zo Zit Dat is het weetjesblad van Nederland onder de jeugd van 9 t/m 15 jaar. Het blad geeft op speelse wijze inspirerende antwoorden op veel gestelde vragen. Door de vlotte teksten, mooie foto’s en grappige cartoons is het tijdschrift toegankelijk voor een brede lezersgroep. De belangrijkste redactionele pijlers zijn dieren en natuur, techniek en wetenschap, computer en games en aarde en heelal.

Lees meer!

Online

Dankzij het online platform van Zo Zit Dat kan de doelgroep altijd op zoek naar de leukste weetjes en feiten. Jonge kinderen gebruiken dit vaak als naslagwerk en inspiratiebron voor bijvoorbeeld spreekbeurten. Maak gebruik van dit unieke bereik door de inzet van opvallende display uitingen en branded content oplossingen.

Lees meer!

Social

De volgers van Zo Zit Dat blijven graag op de hoogte van het laatste nieuws. Dankzij de vele reacties, likes en reposts geniet Zo Zit Dat van een zeer actief netwerk. Profiteer van deze influential positie en laat onze volgers kennismaken met jouw product.

Lees meer!

E-Mail

De Zo Zit Dat lezer blijft graag op de hoogte van de nieuwste tips en trends. Daarom converteert de nieuwsbrief erg goed. De mogelijkheden zijn eindeloos dus lift mee op dit succes!

Lees meer!

Bereik jouw doelgroep

80.000

Pageviews

84.000

Print (kinderen van 6-12)

“Zo Zit Dat is spelenderwijs informatief en geeft de tools om de wereld te ontdekken. Niet gek dus dat wij een hoog meelees gehalte hebben! Dankzij onze sterke crossmediale inzet is Zo Zit Dat de informatiebron voor het hele gezin”

Zo Zit Dat lezers

zijn jongens en meisjes van 9-15 jaar

staan aan het begin van hun ontwikkeling

willen alles weten van dieren, milieu en wetenschap

lezen graag strips

Meer weten?

Neem contact met ons op!