• VIVA mama

    Stoer, sprankelend en sexy

Speciaal voor vrouwen die zwanger zijn en/of kinderen hebben in de leeftijd van 0 tot 5 jaar, brengt VIVA 8x per jaar de special Viva Mama uit. Deze is gericht op stoere, jonge moeders met VIVA-DNA De Viva Mama-vrouw is een coole festivalachtige moeder die ervan houdt dat er op een sprankelende, no-nonsense manier over haar leven wordt geschreven. De belangrijkste pijlers van Viva Mama zijn net als bij VIVA fashion, reizen & uitgaan, seks & liefde en werk & carrière.

Ook op het VIVA forum is moederschap een veelbesproken onderwerp. De forumpijlers ‘Zwanger’ en ‘Kinderen’ zijn samen verantwoordelijk voor ruim 2,9 miljoen pageviews per maand.

Magazine

VIVA Mama is hét sprankelende en betaalbare magazine is voor jonge stoere moeders dat gaat over henzelf, en niet alleen maar over de verzorging van baby’s en peuters. Zij is. Lift mee op het enorme bereik dankzij de inzet van zeer impactvolle advertentie uitingen.

Lees meer

Online

Onderdeel van VIVA.nl is het VIVA-forum, de grootste digitale vrouwen-community van Nederland. Ook op het VIVA forum is moederschap een veelbesproken onderwerp. De forumpijlers ‘Zwanger’ en ‘Kinderen’ zijn samen verantwoordelijk voor ruim 2,9 miljoen pageviews per maand.

Lees meer

Social

Viva Mama heeft een actief social media netwerk. Lift mee op deze influential positie en laat onze volgers kennismaken met jouw product.

Profiteer van onze crossmediale mogelijkheden zodat jij, zowel on- als offline, zichtbaar bent!

Bereik jouw doelgroep

322.200

Print

812.000

Online

55.000

Social

21.530.000

Pageviews

32.500

oplage

“VIVA is al 45 jaar hét merk voor de jonge vrouw. VIVA is stoer, sprankelend en smaakvol, met veel aandacht voor fashion, werk, sex en reizen. Dankzij het businessvrouwenevent VIVA400 en onze sterke crossmediale platformen hebben wij een krachtige band met onze doelgroep”

Debby Gerritsen

Hoofdredacteur VIVA

De VIVA vrouw

is tussen de 25 en 45 jaar met kinderen van 0 tot 5 jaar

is een jonge stoere moeder

wordt graag geïnspireerd op het gebied van fashion, beauty, reizen, uitgaan en gezonde voeding

geeft haar eigen verdiende geld uit aan dingen waar zij blij van wordt

Meer weten?

Neem contact met ons op!