• The HUB

    Brengt influencers en adverteerders bij elkaar

Hét influencer platform van Sanoma

The HUB helpt merken met alle facetten van content creatie en influencer marketing. Van strategie tot concept, creatie en grootschalige distributie, bijvoorbeeld via Nu.nl. Daarnaast helpt The HUB met het slim opbouwen en hergebruiken van specifieke doelgroepen. Met deze sterke combinatie wordt het bereik van adverteerders geoptimaliseerd.

The HUB werkt samen met creatieve bloggers, redacteuren, Instagrammers, Youtubers en andere influencers van hoog niveau. Vanwege onze uitgebreide database worden bovendien alle leeftijden en topics gecovered: fashion, beauty, interieur, food, travel, parenting… you name it.

Voor meer informatie klik hier.

The HUB

onze influencers hebben samen ruim 7.5 miljoen social media volgers

onze influencers hebben samen ruim 1 miljoen bloglezers

Sponsored story

Laat de influencer een persoonlijke en unieke blog schrijven over jouw merk.

Sponsored video

Een product review, beauty tutorial, reisverslag of kookvideo over jouw merk? De influencer maakt het filmpje en zorgt dat jij in the picture komt.

Sponsored post

De influencer plaatst een foto op Instagram, Facebook en- of Twitter. Hierbij kunnen bepaalde #tags worden ingezet. Het plaatsen van een linkje is optioneel.

Sponsored Pinterest post

De influencer maakt een Pinterest board of pint producten van een adverteerder/merk op een bestaand board. Optioneel is de inzet van een #tag.

Sponsored store-visit

De influencer creëert een online buzz tijdens of na het bezoek aan jouw store.

Sponsored event

The HUB organiseert een event waarbij jouw merk centraal staat. Tijdens dit event kunnen de influencers en hun lezers jouw merk ervaren.

Concept op maat

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een goed geïntegreerde campagne die past bij de doelstelling en strategie van jouw merk.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!