• STYLETODAY

    Hét lifestyle platform

STYLETODAY inspireert vrouwen met een dagelijkse dosis beauty, health, fashion en lifestyle. Hier vindt de trendy eigentijdse vrouw alles wat zij nodig heeft. STYLETODAY is één van de eerste Nederlandse fashion- en beauty websites en mag zich inmiddels het lifestyle platform van Nederland noemen.

Online

STYLETODAY kan jou helpen de acties, gevoelens en gedachten van de consument te beïnvloeden door middel van de inzet van zeer impactvolle advertentie uitingen, branded content oplossingen en tal van andere mogelijkheden!

Meer weten?

Event

Ieder jaar geeft STYLETODAY haar volgers de mogelijkheid om live in aanraking te komen met hun lijfmerk. Met een avondvullend programma vol beauty, lifestyle, fashion en entertainment bieden zij de STYLETODAY vrouw een hele bak aan inspiratie. Geniet mee van dit bijzonder grote mediabereik, voorafgaand aan- en tijdens de “A Lot Of Fashion” tour!

Social

De volgers van STYLETODAY blijven graag op de hoogte van haar laatste nieuws. Dankzij de vele reacties, likes en reposts geniet zij van een zeer actief netwerk. Profiteer van deze influential positie en laat haar volgers kennis maken met jouw product.

Meer weten?

E-Mail

De STYLETODAY vrouw blijft graag op de hoogte van de nieuwste tips en trends. Daarom converteert haar nieuwsbrief erg goed. De mogelijkheden zijn eindeloos dus lift mee op dit succes!

Meer weten?

Profiteer van onze crossmediale mogelijkheden zodat jij, zowel on- als offline, zichtbaar bent!

Bereik jouw doelgroep

130.000

Online

137.000

Social

“STYLETODAY inspireert vrouwen met een dagelijkse dosis fashion, beauty, health en lifestyle. Outfit combinaties, figuuradvies, tips op het gebied van health en beauty, de allernieuwste haartrends, traveltips en interieurinspiratie; op STYLETODAY vind je alles wat een vrouw nodig heeft om haar eigen stijl up to date te houden”

Nikki Kant

productmanager StyleToday

De STYLETODAY vrouw

is tussen de 24-30 jaar

heeft een middelmatige tot hoge opleiding

checkt continu haar social media kanalen

is sophisticated, altijd on trend, maar trouw aan haar eigen stijl

Meer weten?

Neem contact met ons op!