• Startgames.nl

Startgames is de plek waar de jonge vrouw zich kan laven aan de leukste online spelletjes. Binnen de community van dit platform kunnen speelsters zich een avatar aanmeten en met elkaar spellen spelen en opslaan. Omdat de bezoeksters van Startgames heel bewust en doelgericht deze site bezoeken, liggen binnen dit platform flink wat kansen voor jou als adverteerder!

vrouw

richt zich op vrouwen van alle leeftijden

Bron: Google Analytics / NOBO (2019-01-01)

Nieuwsbrief

Bereik 80.000 nieuwsbrieflezeressen met jouw branded content. De nieuwsbrief van Startgames.nl is de ideale plek om een branded artikel, video, winactie of quiz aan te jagen onder een groot publiek. Laat de redactie een passend artikel voor je opmaken en lift mee op dit bereik!

Plus proposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Display en rich media

Kom van desktop tot mobiel in beeld dankzij onze reguliere display uitingen en impactvolle rich media mogelijkheden! Van homepage takeovers, tot het aanbieden van polls en quizzen, wij zorgen ervoor dat de doelgroep in aanraking komt met jouw merkuiting.