• SCOUPY

    Het actiemarketingplatform van Nederland

SCOUPY brengt consumenten, fabrikanten en retail op innovatieve wijze bij elkaar. Dit mede door een community van consumenten te creëren die openstaat om producten te proberen, ervaringen te delen en unieke voordelen op hun boodschappen te ontvangen. Ook biedt SCOUPY een platform voor fabrikanten om zich retail-onafhankelijk tot hun kopers te kunnen verhouden. Daarnaast is het een platform voor retailers om kopers te motiveren om naar hun winkel te komen. Hiernaast is SCOUPY een bron van waardevolle inzichten, beoordelingen en verdieping, bruikbaar en toegankelijk, gerealiseerd op échte, actuele kopers.

SCOUPY geeft jou alle middelen om snel en effectief te werken aan Trial, Penetratie, Rotatie, Awareness en Loyaliteit en verzorgt directe activatie, wat leidt tot het realiseren van aankoopdoelstellingen.

bereikt meer dan één miljoen mensen per maand

heeft ruim 1.2 miljoen app downloads

gebruikt slimme en meetbare activatieconcepten

ruim 45.000.000 verzamelde merkvoorkeuren

Mogelijkheden

SCOUPY brengt consumenten, fabrikanten en retailers bij elkaar met een community voor consumenten, een platform voor fabrikanten en een bron van waardevolle inzichten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus gebruik het Scoupy model voor realisatie van aankopen, identificatie van kopers, emotioneel laden van jouw merk en aankoop, personalisatie van vervolgacties en het verstevigen van jouw relatie met de consument.

Activeren consument

SCOUPY zet spaar-, win-, en/of cashback campagnes op om de doelgroep te triggeren naar jouw (online) winkel te gaan. Natuurlijk worden deze campagnes volledig getarget ingezet, zodat de doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats wordt bereikt.

Identificeren van kopers

SCOUPY heeft ruim 3.600.000 kassabonnen van relevante doelgroepen opgeslagen. Dankzij deze data kunnen wij voor jou nagaan welke consument wat koopt en op welke locatie. Dit is zeer waardevolle informatie om jouw campagne en product op de juist manier aan te bieden en/of te lanceren.

hettestpanel.nl

Via hettestpanel.nl  zorgen wij voor reviews en ratings betreffende jouw product. Jij ontvangt een direct inzicht in de productwaardering, zowel individueel als collectief. Hiermee heb jij de inzichten in handen die jouw commerciële boodschap verrijken en versterken.

 

1 op 1 contact

Laat jouw merk proeven, presenteren of samplen via SCOUPY bij beurzen en op de winkelvloer bij diverse retailers. Geniet van prominente zichtbaarheid op de stands! Daarnaast zorgen wij voor de invulling van verschillende boxconcepten voor een optimale aanbieding van jouw product.

 

 

Meer weten?

Neem contact op met Dennis!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!