• Myhomeshopping.nl

    De online winkelstraat voor wooninspiratie

Myhomeshopping.nl is dé online winkelstraat waar de consument alles kan vinden om een huis mee in te richten. Van meubels tot verlichting, Myhomeshopping.nl heeft het allemaal. Omdat wij samenwerken met de beste woon webshops vertegenwoordigen wij alle denkbare woonstijlen. Niet gek dus, dat myhomeshopping de online winkelstraat is waar iedereen zich thuis voelt.

Myhomeshopping.nl

1.300

Pageviews

Bron: Google Analytics / NOBO (2018-02-01)

Branded content

Branded content is content gemaakt vanuit de look and feel en toon of voice van Myhomeshopping.nl. Op deze manier raakt jouw merkuiting versmolten met het online format en lift jij mee op het redactionele umfeld. Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Shop-in-shop merkenpagina

Creëer je eigen shop-in-shop pagina op myhomeshopping.nl. De merkenpagina’s bevatten sfeer, content en tonen geen andere merken in het menu zodat de klant zich waant op een echte shop-in-shop van jouw merk.

Mainbanner

De mainbanner is perfect om een specifieke categorie aan te spreken en wordt getoond op een overkoepelende pagina voor één bepaald thema waar klanten op zoek gaan naar hun favoriete woonitem.

Display en rich media

Kom van desktop tot mobiel in beeld dankzij onze reguliere display uitingen en impactvolle rich media mogelijkheden! Van homepage takeovers, tot het aanbieden van polls en quizzen, wij zorgen ervoor dat de doelgroep in aanraking komt met jouw merkuiting.

Sampling/ Flyer

Jouw flyer of sample meegezonden bij onze bestellingen? Dat kan! Neem contact me ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Blokbanner

De blokbanner staat op de homepage van myhomeshopping.nl en/of op myhomeshopping.nl/shop (en is zichtbaar op alle devices). De blokbanner wordt één week achtereen ingezet.

Meer weten?

Neem contact op met Joost!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!