• LiefLijf voor- en najaar

    Voor een gezond en energiek leven

Twee keer per jaar bereikt LiefLijf bijna 2 miljoen actieve vrouwen die graag geïnspireerd willen worden op het gebied van gezondheid. Deze vrouwen wonen veelal binnen een meerpersoonshuishouden en zijn verantwoordelijk voor de boodschappen. Niet gek dus dat onze doelgroep graag op de hoogte blijft van alle gezonde tips, tricks en trends. LiefLijf wordt meegeseald in vooraanstaande titels Libelle, Margriet, VIVA en Flair. De perfecte plek om jouw onderwerp onder de aandacht te brengen bij de lezeressen!

LiefLijf

heeft een bereik van bijna 2 miljoen

richt zich op energieke vrouwen tussen de 25-55

komt twee keer per jaar uit

heeft een oplage van 450.000 stuks

Branded content

Branded content is content gemaakt vanuit de look and feel en toon of voice van LiefLijf. Op deze manier raakt jouw merkuiting versmolten met het magazine en lift jij mee op het redactionele umfeld.  Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Samenwerkingsproducties

LiefLijf biedt creatieve samenwerkingsproducties in de vorm van een redactioneel item. Wij maken het item op in de toon of voice van LiefLijf en jij lift mee op dit sterke redactionele umfeld.

Plusproposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!