• December Verwenbijlage

    De inspiratiespecial voor de decembermaand

De December Verwenbijlage is de perfecte aanvulling van vooraanstaande titels Libelle, Margriet, Flair en Nouveau. Ieder jaar wordt de special meegeseald met deze bladen en heeft daarmee een bereik van ruim 2 miljoen! De doelgroep van de December Verwenbijlage laat zich graag inspireren door alle tips, tricks en trends omtrent de feestmaand. Zij is veelal onderdeel van een meerpersoonshuishouden en beheert de financiën. Logisch dus dat zij, met de feestdagen voor de deur, deze special graag ter hand neemt om cadeautjes uit te zoeken, dagjes weg te plannen en interieuritems te bepalen. Lift mee op dit bereik en plaats een advertentie die kosteloos door de redactie wordt opgemaakt.

De December Verwenbijlage

heeft een oplage van 455.000

komt ieder jaar uit

spreekt vooral vrouwen tussen de 25-45 aan

krijgt een consumentenwaardering van gem. een 8

Branded content

Branded content is content gemaakt vanuit de look and feel en toon of voice van de December Verwenbijlage. Op deze manier raakt jouw merkuiting versmolten met het magazine en lift jij mee op het redactionele umfeld.  Advertorials en samenwerkingsproducties zijn hier een goed voorbeeld van.

Plus proposities

Binnen de huidige mogelijkheden zijn natuurlijk nog veel meer opties te bedenken. Afwijkende advertentieformaten, folders, plakkaarten, speciale inkten, geuren, outserts of zelfs een cover in jouw stijl! Wij staan voor je klaar met een passende merkuiting voor optimale exposure!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!