• Blogtoday.nl

    Brengt influencers en adverteerders bij elkaar

Geniet van een enorme exposure boost dankzij ons influencers netwerk! Blogtoday werkt met kwalitatieve bloggers op het gebied van fashion, beauty, interieur, food en lifestyle. Wij brengen je in contact met influencers die jouw verhaal op persoonlijke en unieke wijze onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Door deze verhalen te koppelen aan onze Sanoma titels vergroten wij jouw bereik en zorgen wij voor een eenduidig geïntegreerd verhaal.

Blogtoday.nl

onze influencers hebben samen ruim 7.5 miljoen social media volgers

onze influencers hebben samen ruim 1 miljoen bloglezers

Sponsored story

Laat de influencer een persoonlijke en unieke blog schrijven over jouw merk.

Sponsored video

Een product review, beauty tutorial, reisverslag of kookvideo over jouw merk? De influencer maakt het filmpje en zorgt dat jij in the picture komt.

Sponsored post

De influencer plaatst een foto op Instagram, Facebook en- of Twitter. Hierbij kunnen bepaalde #tags worden ingezet. Het plaatsen van een linkje is optioneel.

Sponsored Pinterest post

De influencer maakt een Pinterest board of pint producten van een adverteerder/merk op een bestaand board. Optioneel is de inzet van een #tag.

Sponsored store-visit

De influencer creëert een online buzz tijdens of na het bezoek aan jouw store.

Sponsored event

Blogtoday organiseert een event waarbij jouw merk centraal staat. Tijdens dit event kunnen de influencers en hun lezers jouw merk ervaren.

Concept op maat

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een goed geïntegreerde campagne die past bij de doelstelling en strategie van jouw merk.

Meer weten?

Neem contact op met Elise!

Bereik, tarieven en formaten

Benieuwd naar het bereik, tarieven en formaten van al onze merken?
Klik dan hier!