• Adverteren met Sanoma

    Vertrouwen door vakmanschap en data

Zorgen dat jij er bent, altijd en overal

De consument consumeert media gefragmenteerd en gebruikt hiervoor verschillende devices gedurende de hele dag. Sanoma zorgt ervoor dat jij als adverteerder alle mogelijke crossmediale middelen tot je beschikking hebt om de doelgroep te bereiken. Want ieder medium heeft haar eigen kracht, en wij zijn er om die krachten voor jou te bundelen om een relevant verhaal te kunnen vertellen. Crossmedia is voor ons geen optelsom, maar een vermenigvuldiging. En data is hierin de vermenigsvuldigingsfactor. Dankzij deze juiste data kunnen we met targeting  jouw doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats de meest relevante content aanbieden.

Klik op een mediumtype voor meer informatie!

"Adverteren in een vertrouwde mediaomgeving verhoogt het advertentie-effect."

Wij zijn er voor iedereen

Sinds 1933 loopt Sanoma mee met de consument. Wij zijn ooit gestart vanuit liefde voor de doelgroep en dat is altijd de kern van onze kracht gebleven. In de vluchtige wereld van informatie overload en aandacht fragmentatie zijn langdurige relaties essentieel. Alles draait bij ons om deze relaties en het vasthouden hiervan. Niet gek dus, dat onze ‘audience first’ visie nog steeds zorgt voor een ijzersterke band met onze lezers. Wij zijn crossmediaal en bedienen de doelgroep daardoor op ieder gewenste tijd, op ieder gewenste plek. Daarnaast bereiken wij de gehele Nederlandse populatie dankzij de focus van onze zes main domeinen. Ons portfolio bestaat uit krachtige merken, bereikt iedere doelgroep en is, via ieder mediatype, altijd in beeld.

Lees meer

Onze solutions

Onze meerwaarde zit hem in de combinatie van creatie, media, content en executie. Wij bedenken ontwikkelen en bedrijven jouw campagne en hebben daarnaast alle media in huis om dit te dragen. Op basis van relevante data passen wij jouw campagne aan zodat het constant overeenkomt met de gedachten en behoeften van jouw doelgroep. Wij halen voor jou het uiterste uit ons unieke crossmediale portfolio en zetten jouw merk op de kaart.

Lees meer

Jouw doelgroep direct bereiken

Relevante informatie bieden waar de consument daadwerkelijk op zit te wachten. Dat is hoe jij als adverteerder binnenkomt bij de gewenste doelgroep. Maar wat is relevant, waar is die doelgroep en waar kan je hen mee triggeren? Allemaal vragen waar data antwoord op geeft. Data is simpelweg inzicht in de gedachten en behoeften van de consument, zodat jij jouw product op de juiste manier kan aanbieden. Sanoma helpt jou om de juiste data te genereren, te analyseren en het vervolgens optimaal in te zetten bij jouw campagnes.

Lees meer