• De kracht van een event

Een evenement is dé plek waar de doelgroep echt tot leven komt. De perfecte gelegenheid om de doelgroep live in contact te brengen met jouw product/merk. Bezoekers willen zien, proeven, beleven, aanraken en zich laten informeren. Ze geven direct feedback, willen graag producten testen en zijn zelfs bereid direct te kopen.

Deelname aan een evenement is een zeer sterke toevoeging in jouw marketingcommunicatie- mix. Merkbeleving uitbreiden, leads genereren, loyaliteit vergroten en verkoop realiseren; met een event kan het allemaal.

Mogelijkheden

Libelle Zomerweek: 21 t/m 27 mei te Almere

Trots presenteren we onze plannen voor de Libelle Zomerweek editie 2018. Vorig jaar vierden we met 83.200 Libelle-vrouwen en bijna 400 deelnemers Het Grote Geluk. Dit jaar gaan we de liefde verspreiden, met: liefde voor muziek, liefde voor het leven, liefde voor Libelle, liefde voor shoppen, lief zijn voor elkaar, en wie weet zelfs liefde vinden… het thema voor 2018 is ‘Disco love’

Lees meer

Tina festival: 22 t/m 23 september te Wassenaar

Tina Festival (voorheen de Tina-dag) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event waar je als meisje moet zijn geweest! Met al een aantal uitverkochte edities van het event, waarvan 5 weekend edities, heeft Tina Festival bewezen dat het dé plek is om je doelgroep te ontmoeten. Tina Festival is een combinatie van optredens van bekende artiesten, youtubers, workshops, attracties en natuurlijk heel veel shoppen! Op het event wanen de meiden zich in een echte Tina wereld en kunnen ze alles doen wat ze leuk vinden. Dit jaar hebben ruim 19.000 meiden en 7.000 ouders (voornamelijk moeders) Tina Festival bezocht.

Lees meer

vt wonen&design beurs: 2 t/m 7 oktober te Amsterdam RAI

De vt wonen&design beurs is de grootste en meest complete consumentenbeurs op woongebied van Nederland. Gemiddeld trekt dit event ruim 98.000 bezoekers. De beurs geeft de bezoeker het gevoel ‘in’ de vtwonen te stappen en geeft hen nog meer binding met het merk.

Lees meer

Margriet Winter Fair: 23 t/m 29 november te Den Bosch

Ieder jaar biedt het Margriet Winter Fair ruim 70.000 lezeressen de mogelijkheid om live in aanraking te komen met hun lijfblad. Een week lang kan de eigentijdse Margriet lezeres genieten van de laatste trends op het gebied van mode, food, cultuur en reizen. Natuurlijk is dit ook het moment om de laatste interieurtrends te ontdekken m.b.t. de feestdagen en is er voldoende mogelijkheid om kerstinkopen te doen.

Lees meer

In de wolken festival: oktober 2018 te Amsterdam RAI

Ouders van Nu viert dit jaar haar 50ste verjaardag. Hoe kan dit beter dan met een eigen feestje? Op het “In de wolken festival” vinden, naar verwachting 20.000 aanstaande moeders, hun partners, (schoon) moeders en vriendinnen alles over baby’s en wat daarmee samengaat.

Lees meer

VIVA400: November 2018 te Amsterdam

VIVA400 is na al die succesvolle jaren uitgegroeid tot meer dan een awardshow en netwerkevent. VIVA400 is een begrip onder jonge, ambitieuze en ondernemende vrouwen. Het is erkenning van waar ze voor staan, wat ze doen en waar ze in geloven. VIVA400 is het gehele jaar zichtbaar en uit zich in een vaste pijler en meerdere (netwerk)evenementen per jaar.

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden van events?

Neem contact op met onze sales afdeling!