• De kracht van e-commerce

Om onze doelgroep optimaal te bedienen en ervoor te zorgen dat zij altijd gebruik kunnen maken van onze merken bieden wij een breed scala aan e-commerce mogelijkheden. Prachtige merken als vtwonen hebben een online webshop waar de consument direct kan kopen wat zij mooi vinden. En NU.Sport biedt apps waar de consument de mooiste wedstrijden direct kan downloaden. Daarnaast bieden vele Sanoma titels haar lezers een voordeelpas, omdat wij onze doelgroep graag een cadeautje geven. En het komt ook regelmatig voor dat we samen met onze adverteerder een branded product in de markt zetten als kledingstukken of meubels.

Het zijn voorbeelden als deze die de consument aan ons bind. Wij zorgen ervoor dat zij altijd bij ons terecht kunnen.

Mogelijkheden

De Voordeelpas

De Voordeelpas is een uniek meerwaarde product voor onze lezeressen. Dat maakt dit tot een perfecte manier om jouw product onder de aandacht brengen. Bied onze lezeressen een korting van 10-tot 15% op jouw goederen en diensten en geniet van een flinke conversie boost.

Shopleverancier

Vele van onze (woon)titels maken het jou mogelijk om op een unieke manier branding en verkopen onder de doelgroep te realiseren. Word een shopleverancier en lift op een natuurlijke manier mee op de kracht en het bereik van onze sterke merken.

Meer weten over de eCommerce mogelijkheden van Sanoma?

Neem contact op met onze sales afdeling!