Video Stagiair(e) Margriet

Vacatures_Sanoma_162

Margriet.nl is per half januari 2017 op zoek naar een fulltime videostagiair(e), ter versterking van de online redactie.

Wat houdt de functie in?
Als videostagiair(e) van Margriet.nl ben je verantwoordelijk voor het zoeken en plaatsen van relevante video's bij berichten op Margriet.nl. Hiervoor gebruik je alle beschikbare bronnen (zoals KIJK.nl, YouTube en Vimeo). Ook werk je mee aan het plaatsen van berichten op onze onlinekanalen. Deze artikelen schrijf je zelf en voorzie je van videocontent. Daarnaast kun je monteren, waardoor je ruw materiaal snel kunt bewerken tot korte video's. Je bedenkt, in overleg met de redactie, videoconcepten die je van A-Z uitwerkt. Je werkt op de redactie van Margriet.nl in het jonge en dynamische creatieve contentteam.

We zoeken iemand die...
-Een sterke en inspirerende persoonlijkheid heeft;
-creatief en enthousiasmerend is, zowel inhoudelijk als ten opzichte van collega's;
-gestructureerd, zelfstand en flexibel is;
-ambitieus, gedreven, communicatief sterk en een teamspeler is;
-goed Nederland schrijft;
-minimaal 5 maanden 36 uur per week beschikbaar is.

Je hebt...
-kennis van montageprogramma's als Première Pro;
-affiniteit met de doelgroep van Margriet.

Wat bieden wij?
Een uitdagende, veelzijdige en leerzame stage bij een ambitieuze, keihard werkende, maar ook gezellige en hechte redactie.

Over Margriet
Margriet is al ruim 75 jaar een van de grootste en belangrijkste vrouwenmerken van Nederland en heeft zich ontwikkeld tot crossmediaal merk. Margriet is vrouw onder de vrouwen. In haar relatie tot de lezeres/bezoekster staan betrokkenheid, openheid en betrouwbaarheid centraal. Persoonlijk contact is een van de belangrijkste kenmerken van Margriet. Margriet heeft een groot online bereik met gemiddeld 3,4 miljoen pageviews en gemiddeld 760.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast heeft Margriet een levendige community van meer dan 160.000 social fans.

 

 

Print Download PDF Contact Stuur door