TV Planner SBS

Vacatures_SBS_162

SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische wereld. Met de commerciële zenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en S1.tv zijn we een van de grootste spelers in het Nederlandse tv-landschap. Online bieden we onze content aan via KIJK.nl. Onderdelen van SBS zijn Veronica Uitgeverij (tv-gidsen Veronica Magazine en Totaal TV), tv-producent SBS Productions en Social1nfluencers, het online platform voor jong videotalent. Met de aandeelhouders van SBS, Talpa en Sanoma, wordt veel inhoudelijk samengewerkt. Bij SBS werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en getalenteerde mensen.


Wij zijn per direct op zoek naar een TV Planner op onze afdeling Sales Planning.
Hier ben je verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ingekochte reclamezendtijd voor Televisie.


De afdeling Sales Planning bestaat uit 10 medewerkers en verzorgt de optimale indeling, verkoop & monitoring van reclamezendtijd op de vier tv-zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9.


Op de afdeling werk je nauw samen met Sales Traffic, Yield & Account.


Wij zoeken voor deze functie per direct een collega met de volgende eigenschappen:
·Je bent in het bezit van goede communicatieve eigenschappen;
·Je werkt graag in een team van jonge mensen;
·Je weet wat er speelt op de vier tv-zenders van SBS;
·Je bent stressbestendig en onderhoudt gemakkelijk (telefonische) contacten;
·Je hebt kennis van Word en Excel;
Het spreekt in je voordeel wanneer je commercieel inzicht hebt en tevens interesse hebt in het mediavak; Jouw werk- en denkniveau is minimaal op MBO/HBO niveau en je hebt 1 à 2 jaar werkervaring.


Voor deze fulltime functie (40 uur per week) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in Amsterdam of omgeving en per direct beschikbaar is, vermeld daarom in je sollicitatie per wanneer je aan de slag bij ons kunt. Reageren op de vacature kan via de SBS site , vul daar jouw motivatie in en voeg je CV toe.


 

Print Download PDF Contact Stuur door