Technisch Marketeer Startpagina

Vacatures_Sanoma_162

Sanoma Media, één van de grootste uitgevers met merken zoals NU.nl, Kieskeurig.nl en Startpagina.nl, heeft  binnen het cluster Directories een positie beschikbaar voor:
 
TECHNISCH MARKETEER STARTPAGINA
(M/V, 40 uur per week, standplaats Hoofddorp)
 

Startpagina is de grootste site binnen het cluster Directories en is erg belangrijk binnen het gehele digitale portfolio van Sanoma. Startpagina bereikt dagelijks zo’n 500.000 unieke bezoekers en biedt de bezoekers in verschillende categorieën relevante, handgeselecteerde content. Daarnaast biedt de site de bezoekers verschillende zoekfunctionaliteiten. Wij zijn continu bezig de site, processen en algoritmes te verbeteren om bezoekers goed te kunnen bedienen. Wij zijn op zoek naar een technisch marketeer die, samen met een enthousiast en gedreven team, zoekt naar innovatie en technische oplossingen om de resultaten van de site te verbeteren.
 
Jouw rol:
Als technisch marketeer signaleer je doorlopend kansen op het gebied van online marketing, search en website-optimalisatie. Daarbij vertaal je deze kansen zelfstandig naar technische oplossingen die zich richten op verbetering van het rendement en aantrekken van bezoek. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de productontwikkeling. Je bedenkt en realiseert samen met de product managers innovatieve product- en marketingoplossingen. Met jouw snelle prototyping kan de levensvatbaarheid van ideeën vooraf worden getoetst en tot een succes gemaakt worden. Je werkt nauw samen met product- en content managers, marketeers, analisten en IT.
 
Jij:
-benut kansen t.b.v. het aantrekken en het behoud van bezoek;
-automatiseert en innoveert de SEA activiteiten;
-benut kansen waarbij techniek kan worden ingezet voor verbetering van het huidige werkproces;
-bouwt zelfstandig scripts en beheert jouw eigen gebouwde en bestaande performance tooling;
-werkt pragmatisch naar snelle oplossingen toe en toetst deze;
-denkt voortdurend na over hoe wij op slimme manieren de site kunnen optimaliseren en de kwaliteit kunnen behouden;
-bent creatief en vernieuwend en durft van de gebaande paden af te wijken.
 
Jouw profiel:
-HBO/WO denk- en werkniveau;
-Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in online marketing;
-Ervaring als SEA of affiliate marketeer is een pré;
-Data gedreven en analytisch vaardig;
-Flexibel en zelf startend;
-Creatief en vernieuwend;
-Je bent handig met JavaScript;
-Aantoonbare ervaring in webdevelopment (HTML, CSS, jQuery, PHP en MySQL);
-Je bent in staat zelfstandig applicaties te bouwen en te beheren in een LAMP serveromgeving;
-Ervaring met VisualBasic is een pré.

Wij bieden jou:
Sanoma biedt jou een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Sanoma werken wij volgens het principe van het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat. Daarnaast kom je te werken in een jonge, snelle, ambitieuze werksfeer. Je werkt samen in een jong team met op zijn tijd gezellige lunches en borrels. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfontwikkeling en creativiteit.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie naar:
leon.dekker@sanoma.com.  Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Leon Dekker op nummer 06 – 44 77 65 21.
 
Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland.  Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. 

Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Get the World. Sanoma helpt haar lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers om de wereld om hen heen te begrijpen. Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.
 
sanoma.nl
twitter@SanomaNL
linkedIn.com/company/SanomaNL
slideshare.net/SanomaNL

 

Print Download PDF Contact Stuur door