Stagiaire webredactie Ouders van Nu

Vacatures_Sanoma_162

Stagiaire webredactie Ouders van Nu

Oudersvannu.nl zoekt per februari 2017 een enthousiaste, zelfstandige, leergierige online stagiaire.

De stage
Als online stagiaire (her)schrijf je artikelen, lever je een dagelijkse bijdrage aan onze nieuwsblog en ben je medeverantwoordelijk voor al onze social media kanalen. Verder ondersteun je bij het maken van de wekelijkse Ouders van Nu nieuwsbrieven. Ook edit je af en toe korte video’s (in iMovie) en zoek je het mooiste beeld bij de online content.

Wat bieden wij jou?
Bij Ouders van Nu kun je enorm veel online kilometers maken. We zijn een hecht team en je zal begeleid worden door de content manager. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en beweegt je in een enorm snel veranderende digitale wereld, met volop kansen en uitdagingen. Zo krijg je een goede indruk van wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden en uitbouwen van een succesvolle site. Verder krijg je een leenlaptop van de zaak en een maandelijkse vergoeding van 300 euro.

Je profiel
-Je snapt WordPress, Photoshop en iMovie. Kennis van Google Analytics is een pre
-Je bent actief op social media en struint het web af voor leuke blogs/vlogs
-Je schrijft foutloos Nederlands en hebt een vlotte pen
-Je kunt je verplaatsen in de doelgroep 
-Je bent 3e of 4e jaars, liefst aan een journalistieke opleiding of iets wat erop lijkt
-Je hebt relevante schrijfervaring en kunt dit aantonen
-Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit
-Je houdt van een zelfstandige, flexibele werkomgeving en bent een enthousiaste persoonlijkheid

Wie zijn wij?
Ouders van Nu bestaat in 2017 50 jaar en is uitgegroeid tot een sterk, crossmediaal merk. Maandelijks bereiken we ruim 1,4 miljoen mensen online. Op Facebook hebben we inmiddels 140.000 volgers en ook onze andere social media kanalen stijgen hard. De missie van Ouders van Nu is: het leven van (aanstaande) ouders leuker en makkelijker maken.


Meer informatie over Ouders van Nu vind je hier.


Per wanneer?
De fulltime stageplaats is vrij per februari 2017. We geven de voorkeur aan een stagiaire die minimaal 4 maanden beschikbaar is, maar het liefst 6 maanden kan blijven.

Solliciteren
Sollicitaties stuur je naar suzanne.degoeij@sanoma.com o.v.v. stage Ouders van Nu. Voeg hier je cv en twee door jou geschreven artikelen bij.


 

Print Download PDF Contact Stuur door