Stagiair(e) Video Productions (M/V)

Vacatures_Sanoma_162

Stagiair(e) Video Productions (M/V)

Vind je het leuk om met online video bezig te zijn? Wil je veel op pad om leuke videoproducties te maken? Heb jij interesse in onderwerpen als nieuws, auto's, games, muziek, mode en entertainment? En heb jij ideeën over hoe je deze onderwerpen in beeld kan brengen voor onze websites en externe klanten? Dan is deze vacature voor jou geschreven!

Sanoma Video Productions:
Als onderdeel van Sanoma | SBS creëert Sanoma Video Productions video's als onderdeel van crossmediale oplossingen voor onze  website's (onder andere: NU.nl, Autoweek, Kieskeurig, Libelle en Viva) en voor externe klanten. Deze producties worden zowel op locatie als in onze eigen meercamera-regie studio opgenomen.  Daarnaast helpen we de kennis over video binnen het bedrijf te optimaliseren.

Bekijk hier onze showreel:
https://vimeo.com/sanomavideo

Functie:
Als videostagiair zul jij je bezighouden met het produceren (voornamelijk filmen en monteren) van content voor de verschillende sites van Sanoma | SBS. Daarnaast kun je (in geval van een afstudeerstage) videoconcepten en/of technische videofaciliteiten verder helpen ontwikkelen.

Wat zoeken wij?
Een allround video stagiair(e) die alle uitvoerende werkzaamheden op videogebied kan ondersteunen en/of zelfstandig kan uitvoeren. Hierbij is een “hands-on” mentaliteit een absolute vereiste.  Je bent flexibel in werktijden, er kunnen opdrachten buiten kantoortijden plaatsvinden.

Vanaf begin februari 2017, voor een periode vanaf vijf maanden voor 40 uur per week. Het is mogelijk om naast uitvoerende werkzaamheden een afstudeer onderzoek te verrichten.

Jouw profiel
-Minimaal MBO opleiding.
-Goede beheersing van de Nederlandse taal.
-Sterke affiniteit met internet en gevoel voor multimediale content.
-Ervaring met Adobe Premiere Pro en Adobe Photoshop.
-Aantoonbare ervaring met het maken van videoproducties.
-Zelfstandig, communicatief, accuraat en creatief.
-Motion Graphics en vormgeving ervaring (Adobe After FX, Photoshop en Illustrator) is een pré

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? We zien jouw CV en
motivatie graag tegemoet. Mail naar: milou.vanriel@sanoma.com
Ook voor vragen kun je contact opnemen met Milou van Riel op bovenstaand e-mailadres.

Sanoma | SBS
Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.

Meer informatie over Sanoma | SBS vind je op www.sanoma.nl

Print Download PDF Contact Stuur door