Stagiaire Tina Events

Vacatures_Sanoma_162

Categorie 
STAGE


Vacature titel 
Event stagiair(e): Ben jij onze nieuwe Tina Topper?

Wat? 
Sanoma behoort tot de top drie spelers in de markt, met een marktaandeel van 20% in de consumentenbeurzen. Zo organiseren wij o.a. de Libelle Zomerweek, Linda Festival, Share a Perfect Day, VT Wonen & Design Beurs, Margriet Winter Festival en de Tina-dag. Tijdens een evenement wordt alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke ervaring van te maken. De events staan garant voor een hoge kwaliteit en creëren een uitstekende omgeving om een product, merk of dienst live te presenteren en een unieke ervaring te bieden aan een groot publiek.

De Tina-dag is het grootste en leukste meiden feest van het jaar met optredens van artiesten zoals Douwe Bob, Ronnie Flex en B-Brave. Je kunt er volop shoppen, workshops volgen, in attracties en bekende YouTubers ontmoeten. Ook komen de favoriete TV programma’s van meisjes in de leeftijd van 7-16 jaar tot leven. Met al een aantal uitverkochte edities op rij (26.000 bezoekers) is de Tina-dag de afgelopen jaren uitgegroeid naar hét event waar je als meisje moet zijn geweest. Dit jaar vieren we de 26e editie en bestaat het merk Tina 50 jaar, wederom een reden voor een nog groter roze feestje.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die de events afdeling kan ondersteunen bij de organisatie van het grootste en leukste meiden evenement van het jaar; Tina-dag 2017. Tijdens je stage word je overal bij betrokken en gezien als volwaardig medewerker van het team.

Waar? 
Sanoma is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Binnen Sanoma kun je diverse kanten op. We zijn actief op vele terreinen. Meest bekend zijn natuurlijk onze tijdschriften en digitale producten.
Sanoma Media Netherlands B.V. | Capellalaan 65 | 2132 JL Hoofddorp

Werkzaamheden? 
Ondersteuning bieden bij de organisatie van de Tina-dag d.m.v uitvoering van activiteiten o.a. op het gebied van sales, marketing, productie, logistiek. Denk daarbij aan de volgende taken en verantwoordelijkheden:
-Benaderen van potentiële deelnemers
-Benaderen van potentiële workshophouders en de gehele coördinatie van dit project
-Het coördineren van communicatie uitingen van deelnemers en workshophouders
-Het uitzetten van marketingacties (barteren) om de kaartverkoop te stimuleren
-Opstellen en uitvoering onderzoek onder bezoekers
-Customer care: beheren en afhandeling Tina-dag e-mailbox
-Ondersteuning coördinatie kaartverkoop
-Het regelen en coördineren van de vrijwilligers en het personeel op het evenement
-Briefen van uitingen, zoals advertenties, interne pagina’s in het blad, promotie materiaal
-Tijdens de op en afbouw en het event zelf draai je volledig mee en heb je je eigen verantwoordelijkheden

Eisen? 
We zijn op zoek naar iemand die goed overzicht kan houden, zelfstandig kan werken, proactief is en graag de handen uit de mouwen steekt. Omdat je contact hebt met allerlei soorten afdelingen intern en bedrijven extern, is het belangrijk dat je gemakkelijk en duidelijk communiceert en mensen graag iets voor je willen doen. Verder ben je ook:
-Enthousiast, nauwkeurig, stressbestendig, aanpakker
-Een echte spin in het web
-Meedenkend, probleemoplossend en gevoel voor humor
-Creatief en ook oog voor detail
-Een teamplayer maar je kunt ook goed zelfstandig te werk gaan
-Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om hard te werken
-Je hebt commercieel inzicht
-Je volgt een relevante HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële / event richting

Periode? 
De stageperiode is vanaf maart of april t/m september 2017 (zo draai je zowel de voorbereiding als het event zelf mee). Uitsluitend reageren als je deze gehele periode beschikbaar bent!


Interesse? 
Stuur vóór vrijdag 17 februari 2017 je CV en motivatie naar Sarah Snijder: sarah.snijder@sanoma.com. Meer informatie vind je op www.sanoma.com en op www.tinadag.nl of bel naar: 06-30852142.

Website 
http://www.sanoma.nl/pagina/vacatures-en-stages/event-stagiaire-tina-dag-xl/

Emailadres 
sarah.snijder@sanoma.com

 

Print Download PDF Contact Stuur door