Stagiaire Ouders van Nu

Vacatures_Sanoma_162

Gezocht: enthousiaste stagiaire webredactie

Op zoek naar een uitdagende, leerzame en afwisselende stage? Dit is je kans!
Vanaf 1 februari t/m juni 2017 (met eventuele uitloop naar juli en/of augustus) hebben we plek voor een stagiaire op de online redactie.


De stage
Als online stagiaire (her)schrijf je (commerciële) artikelen, lever je een dagelijkse bijdrage aan onze nieuwsblog en ben je medeverantwoordelijk voor al onze social media kanalen. Verder ondersteun je bij het maken van de wekelijkse Ouders van Nu nieuwsbrieven. Ook edit je af en toe korte video’s (in iMovie) en zoek je het mooiste beeld bij de online content.

Over Oudersvannu.nl
Ouders van Nu bestaat in 2017 50 jaar en is uitgegroeid tot een sterk, crossmediaal merk. Maandelijks bereiken we ruim 1,4 miljoen mensen online. Op Facebook hebben we inmiddels zo’n 150.000 volgers en ook onze andere social media kanalen stijgen hard. De missie van Ouders van Nu is: het leven van (aanstaande) ouders leuker en makkelijker maken. We bieden een mix van daily news, informatieve artikelen, persoonlijke verhalen, grappige video’s en inspirerende blogs/vlogs.

We zoeken:
Een enthousiaste stagiaire die bij voorkeur in het laatste jaar zit van haar opleiding Journalistiek (of vergelijkbaar). Iemand die geen negen-tot-vijfmentaliteit heeft, zich kan verplaatsen in de doelgroep, die weet waar je betrouwbaar nieuws vandaan haalt en beschikt over een vlotte pen. Kennis van WordPress, Photoshop en iMovie is een pre.

We bieden:
Bij Ouders van Nu kun je enorm veel online kilometers maken. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en beweegt je in een enorm snel veranderende digitale wereld, met volop kansen en uitdagingen. Zo krijg je een goede indruk van wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden en uitbouwen van een succesvolle site. Er is ook veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Je krijgt goede begeleiding, een leenlaptop van de zaak en je ontvangt een stagevergoeding.

Interesse?
Mail dan je sollicitatie en cv uiterlijk 16 januari naar: suzanne.degoeij@sanoma.com o.v.v. 'stage bij Ouders van Nu’.

 

Print Download PDF Contact Stuur door