Stagiair(e) marketing en communicatie 123tijdschrift.nl

Vacatures_Sanoma_162

Gezocht: Stagiair(e) marketing en communicatie 123tijdschrift.nl
Heb jij zin om echte praktijkervaring op te doen tijdens je stage? Dan is deze marketing/communicatie-stage op jouw lijf geschreven! Tijdens je periode bij Sanoma werk je aan afwisselende projecten voor grote merken en is er veel ruimte voor jouw inbreng en creativiteit. Uiteraard word je goed begeleid en is er ook ruimte om de stage te combineren met een onderzoek.

Over Sanoma
Sanoma is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Het portfolio van Sanoma bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine. Sanoma is gevestigd in Hoofddorp. Met de webshops 123tijdschrift.nl en proefabonnementen.nl werft Sanoma nieuwe abonnees voor meer dan 500 verschillende magazines en kranten.

Wat kun je verwachten?
Samen met het team van 123tijdschrift en proefabonnementen.nl zorg je voor de marketing en communicatie op en rondom deze websites. Je helpt mee met de ontwikkeling van grote acties en campagnes zoals de Magazine 10-daagse, analyseert het effect van deze acties en denkt mee over verbeteringen. Ook kijk je hoe je met gepersonaliseerde beelden en teksten onze websites nog relevanter kunt maken voor consumenten. Na je stage weet je hoe online marketing en communicatie er in de praktijk aan toe gaat.

Ben jij:
-creatief;
-zelfstandig;
-goed in het schrijven van (web)teksten;
-geïnteresseerd in (Social) Media, websites en/of online marketing
-beschikbaar vanaf februari 2017, voor min. 3-6 maanden?
-en studeer je aan een HBO/WO marketing-, communicatie of vergelijkbare opleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd?
Wil je bij ons stagelopen? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar Jeroen Brink, jeroen.brink@sanoma.com.

Print Download PDF Contact Stuur door