stage online marketing ouders van nu

Vacatures_Sanoma_162


STAGE: ONLINE MARKETING OUDERS VAN NU


Standplaats: Hoofddorp
Wanneer: Februari 2017

Online Marketing
Wordpress
Google Analytics
Affiliate marketing
Nieuwsbrieven

Wil je werken bij het grootste en leukste mediabedrijf van Nederland?

Functieomschrijving:
De online afdeling van Ouders van Nu is een dynamische afdeling waar met verschillende teams aan diverse sites en producten wordt gewerkt, waaronder Oudersvannu.nl, Voordeelpas.nl en Shop.oudersvannu.nl.

Is online marketing jou op het lijf geschreven? En lijkt het je leuk om échte praktijkervaring op te doen bij grote websites gericht op jonge moeders? Dan is deze functie echt wat voor jou! De functie is creatief en afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Je krijgt vrijheid om je eigen taken in te plannen en er is ruimte om zelf met ideeën te komen.

Wat kun je verwachten?
Samen met de product manager zorg je voor het reilen en zeilen van aanbiedingen op Oudersvannu.nl en de Voordeelpas. Van het ontwikkelen van nieuwsbrieven tot het opzetten van (affiliate) marketingacties en van het maken van analyses uit Google Analytics tot het schrijven van teksten. Na je stage weet je precies hoe het online marketingvak er in de praktijk aan toe gaat.

Functie-eisen
Ben jij:
-creatief;
-zelfstandig;
-goed in het schrijven van (web)teksten;
-handig met Photoshop of wil je dit leren;
-veel te vinden op internet?

Stageperiode:
-Fulltime (36 uur, 5 dagen per week en 2 vrije dagen per maand)
-Ingangsdatum is bij voorkeur Februari 2017, voor een periode van 5 maanden of langer.
-Goede stage vergoeding
-Standplaats: Hoofddorp

Doe jij een opleiding marketing, media, of communicatie? En ben je minimaal 5 maanden (fulltime) beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd?
Wil je bij ons stagelopen? Stuur dan een e-mail met CV en je motivatie naar Laura Rietvoort (laura.rietvoort@sanoma.com). 

 

 

Print Download PDF Contact Stuur door