Project Manager New Business Flow

Vacatures_Sanoma_162

Project Manager New Business (Fulltime)


Afdeling
Flow is acht jaar geleden begonnen als tijdschrift met een frequentie van zes keer per jaar, maar razendsnel uitgegroeid tot een crossmediaal merk dat staat voor liefde voor papier, creativiteit en originaliteit. Het tijdschrift verschijnt inmiddels in vier talen in meer dan twintig landen. Naast magazines maakt het team ook specials, stationery, is er een Nederlandse en Engelse website en –shop, en zijn er nog heel veel plannen voor nieuwe producten en diensten.

We zijn op zoek naar een ondernemende Project Manager New Business die de groei van het merk Flow in Nederland en België gaat uitbouwen,versterken en in goede banen weet te leiden.

Wat doe je?
Als Project Manager New Business ben je medeverantwoordelijk voor het merk Flow BeNe. Je weet ondernemerschap en creativiteit uitstekend te combineren om zo het merk Flow te laten groeien. Je neemt initiatief en gaat actief op zoek naar kansen, onderzoekt, ontwikkelt en zorgt voor realisatie.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het mede ontwikkelen en uitvoeren van de strategische plannen en de daaruit voortvloeiende projecten en werkzaamheden. Maar de nadruk in deze functie ligt op het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en verdienmodellen die het merk Flow BeNe versterken en verbreden. Je denkt mee, ontwikkelt en voert uit, maakt en bewaakt de budgetten en planningen. En je weet je collega’s en externe partijen te overtuigen en enthousiasmeren van je plannen. Je rapporteert aan de Marketing & Operations Director Flow.


Taken en verantwoordelijkheden:
-Omzet en resultaat Flow regulier en gelabelde producten (LBE, specials, agenda etc.) verhogen
-Online (social media, website en –shop) bereik vergroten
-Initieert commerciële samenwerkingen met derden en onderhoudt actief contact t.b.v. optimaal resultaat
-Projectleider (new business) projecten
-Ontwikkelen van nieuwe gelabelde producten/activiteiten en het zorgdragen van realisatie
-Naamsbekendheid verhogen in Nederlandstalige markt.
-Sparringpartner voor DM-manager en Retail-manager BeNe
-Opstellen financiële cijfers Flow BeNe

Jouw profiel:
-Een afgeronde marketing-/commerciële opleiding op hbo- of academisch niveau
-Minimaal drie jaar werkervaring in een marketingfunctie, bij voorkeur in de mediabranche
-Een cross mediaal DNA
-Daadkrachtig, doelgericht, ondernemend en communicatief sterk
-Creatief en out-of-the box denkend
-Begrijpt het DNA van Flow en kunt dit vertalen naar markten en doelgroepen
-Je bent een teamspeler en motiveert anderen met je eigen inzet en bevlogenheid
-Je bent zelfstandig, pro actief en flexibelSanoma biedt:
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Sanoma werken we volgens het principe van het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie uiterlijk 5 december 2016 tegemoet.
Mail naar: jessica.kleijnen@sanoma.com ovv vacature Flow. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met Jessica Kleijnen, Marketing & Operations Director Flow (06-53971731)

Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland.  Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps.  


Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.


Get the World. Sanoma helpt haar lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers om de wereld om hen heen te begrijpen. Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.

sanoma.nl
twitter@SanomaNL
linkedIn.com/company/SanomaNL
slideshare.net/SanomaNL

Print Download PDF Contact Stuur door