Online/Video stagiair(e) VIVA

Vacatures_Sanoma_162

December 2016


Online/video stagiair(e) VIVA
Voor VIVA zijn we op zoek naar een online/video all-rounder die zich helemaal thuis voelt in de media. Iemand die redactioneel meedenkt, originele artikelen bedenkt en schrijft, onze social media in de gaten houdt, video-items bedenkt en uitvoert en nog vééél meer.


Wat zoeken wij?
Voor VIVA, met alles wat daarbij hoort (niet alleen ons weekblad, de website, het grootste forum van Nederland en events zoals de bekende VIVA400), zijn we op zoek naar een redactie stagiair(e) die van aanpakken weet en ook nog eens een lekker woordje kan schrijven. Je doet een media gerelateerde opleiding, hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en belangrijk: je bent foutloos in Nederlands! Daarbij ben je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom social media en je begrijpt dat een bericht op Facebook iets heel anders is dan een bericht op Twitter. Ben jij creatief? Heb jij kennis van Adobe programma's zoals Photoshop en Premiere (montageprogramma) en weet jij hoe een een videocamera werkt. Ben je niet op je mondje gevallen, zorgvuldig en durf je aan te pakken? Dan hebben wij de allerleukste stageplek voor jou.

Periode?
Minimaal 5 maanden en de exacte periode is bespreekbaar.


Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar: daphne.ponsteen@sanoma.com
Ook voor vragen kun je contact opnemen met Daphne Ponsteen op bovenstaand e-mailadres.

Print Download PDF Contact Stuur door