Online marketing & sales stagiair. Kieskeurig.nl

Vacatures_Sanoma_162

Online Marketing en Sales stagiair

Ervaring opdoen bij de grootste online vergelijkingssite van Nederland? Grijp dan nu je kans!


Wij zijn op zoek naar een Online marketing & sales stagiair.

Kieskeurig.nl bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot de grootste,
onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland. Kieskeurig.nl helpt consumenten bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een product.  Dit doen we door betrouwbare en onafhankelijk informatie te bieden over producten en winkels.

De functie
Je zult meewerken met de sales afdeling van Kieskeurig.nl. Als stagiair verricht je diverse werkzaamheden zoals het in kaart brengen van nieuwe klanten, de aansluiting bij Kieskeurig.nl van nieuwe klanten, het inboeken van advertentie campagnes en het monitoren van campagne resultaten. In al je werkzaamheden onderzoek je altijd hoe je consumenten nog beter kunt helpen in hun aankoopproces.

Jouw profiel
-Je hebt MBO+ / HBO denk- en werkniveau;
-Je hebt interesse in internet, sales en marketing;
-Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
-Je bent cijfermatig sterk en nieuwsgierig van aard;
-Je bent gewend om proactief en probleemoplossend na te denken en te handelen;
-Je bent stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en zelfstandig handelend;
-Ervaring met Office en Excel
-Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een inspirerende en leerzame stage omgeving en goede begeleiding.
Kieskeurig biedt je een prima stagevergoeding. Het gaat om een stage van vijf dagen per week waarin je werkervaring kunt opdoen voor na je afstuderen. De start van de stage is februari 2017. Eerder of later starten is ook mogelijk. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om in de zomer door te werken. De standplaats is Hoofddorp.

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar: manon.maas@sanoma.com

Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland en is in 2013 uitgeroepen tot de beste exploitant voor geïntegreerde, multi-media communicatiemogelijkheden. Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen. sanoma.nl twitter@SanomaNL linkedIn.com/company/SanomaNL slideshare.net/SanomaNL

Print Download PDF Contact Stuur door