Medewerk(st)er Sales Traffic SBS

Vacatures_SBS_162

Over SBS:
SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische wereld. Met de commerciële zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 zijn we een van de grootste spelers in het Nederlandse tv-landschap. Online bieden we onze content aan via KIJK.nl. Onderdelen van SBS zijn Veronica Uitgeverij (tv-gidsen Veronica Magazine en Totaal TV), tv-producent SBS Productions en S1.tv, het online platform voor jong videotalent. Met de aandeelhouders van SBS, Talpa en Sanoma, wordt veel inhoudelijk samengewerkt. Bij SBS werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en getalenteerde mensen.

Voor onze afdeling Sales Traffic zijn wij op zoek naar een: Medewerk(st)er Sales Traffic.

Als Medewerk(st)er Sales Traffic ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle commercials. Je bewaakt de tijdige binnenkomst van alle commercials, je schrijft de commercials in en verzorgt de inhoudelijke keuring. Tevens zorg je ervoor dat alle commercials goed en tijdig klaarstaan voor de uitzending.

Afdeling Sales Traffic, bestaande uit twee jonge collega's, werkt nauw samen met afdeling Sales Planning, Sales en Eindregie.


Voor deze startersfunctie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega.
Je bent in het bezit van goede communicatieve eigenschappen.

Je hebt affiniteit met tv-commercials en weet wat er speelt op de vier tv-zenders van SBS. Verder heb je technische interesse; er zal gewerkt worden met een digitaal traffic systeem. Je bent stressbestendig, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je kunt zeer nauwkeurig werken. Je functioneert minimaal op MBO-niveau.


Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die per direct beschikbaar is, vermeld daarom in je sollicitatie per wanneer je aan de slag bij ons kunt.


Wij bieden: een fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam.

Solliciteren?
Gebruik deze link om te solliciteren op deze functie: http://www.sbs.nl/werken-bij-sbs/vacatures-en-stages/medewerker-sales-traffic/

Print Download PDF Contact Stuur door