Marketing Stagiaire

Vacatures_Sanoma_162

Marketing stagiaire(e)
(Meewerkstage)

Het B2B-Marketing team van Sanoma zoekt een enthousiaste stagiair(e) die vanaf 1 februari 2017 beschikbaar is voor 5 maanden.  We zijn op zoek naar diegene met feeling voor marketing, sales, magazines, events en digitale media. Ben jij op de hoogte van de laatste marketingontwikkelingen? En ben jij eager om meer te weten te komen over de media-en marketingwereld? Laat het ons weten! 

Je functie
De afdeling B2B Marketing houdt zich o.a. bezig met de Business-to-Business (B2B) ontwikkelingen binnen de mediawereld. We ontwikkelen de verschillende domein verhalen richting de adverteerdersmarkt, signaleren en produceren we cases en bieden we nieuwe proposities aan richting de markt. Het team werkt nauw samen met sales en met de verschillende domeinen.
Tijdens je stage ondersteun je de B2B-Marketeers en Consultants bij o.a.:
-Het maken van een doelgroep- en marktanalyse voor de marketingplannen
-De coördinatie van saleskit, cases en proposities
-Het ondersteunen bij B2B-evenementen 

LET OP: het betreft hier een meewerkstage (start februari 2017). Wij hebben momenteel geen ruimte voor een afstudeerstage.

Jij hebt:
-Een relevante HBO-opleiding of WO studie (richting marketing, commerciële economie, reclame of media)
-Goede contactuele eigenschappen
-Affiniteit met media in de breedste zin van het woord (print, online, mobiel, etc)
-Geen 9-5 mentaliteit

Jij bent:
-Een aanpakker
-Commercieel, zelfstandig, proactief en nieuwsgierig
-Een flexibele teamplayer

Wij bieden:
Een leuke omgeving, goede begeleiding, coole borrels en de beste en gezelligste collega's. Een unieke stage om marketingervaring op te doen voor mooie, sterke merken. Deze stage bereidt je in alle opzichten voor op je leven als marketeer na je studie.

Goed om te weten:
-Het gaat om een 36-urige stageweek voor minimaal 5 maanden
-Ingangsdatum: uiterlijk 1 februari 2017 (mocht je eerder kunnen is dat geen probleem)
-€350 stagevergoeding
-De standplaats is Hoofddorp. Ons kantoor ligt meteen aan het treinstation


Sanoma biedt:
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Sanoma werken we volgens het principe van het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie graag uiterlijk 1 januari 2017 tegemoet. Mail naar: sophie.keeven@sanoma.com o.v.v. Vacature Marketing stagiair(e). Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Sophie Keeven via bovenstaand mailadres.


Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke crossmediale merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.


Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.


Kijk voor meer informatie op sanoma.nl.

twitter@SanomaNL
linkedIn.com/company/SanomaNL
slideshare.net/SanomaNL

Print Download PDF Contact Stuur door