Marketing stagiair Donald Duck

Vacatures_Sanoma_162

Voor de afdeling Kids & Teens bij Sanoma in Hoofddorp zijn we op zoek naar een Marketing stagiair(e) Donald Duck


De afdeling 
Kids & Teens

De functie
Marketing stagiair(e) Donald Duck

Sanoma biedt
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Sanoma werken we volgens het principe van het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Het profiel
Wil jij stage lopen bij het grootste mediabedrijf van Nederland? Wil je meewerken aan het allerleukste merk dat er is? Wij zijn per januari/februari 2017 op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en gedreven stagiair(e) voor Donald Duck voor een periode van minimaal 5 maanden.

Het Kids & Teens cluster is verantwoordelijk voor alle Sanoma producten voor 0 tot 19 jarigen. Met merken variërend van Donald Duck en Tina tot Zo Zit Dat en Fashionista. De producten bestaan uit print, digitale platforms en line & brand extensions.

Onder het merk Donald Duck wordt een groot aantal printproducten uitgegeven, waaronder het vrolijkste weekblad Donald Duck, Donald Duck Junior, Donald Duck Extra, Katrien Duck, Donald Duck Special en vele pockets en albums. Het digitale productportfolio bestaat uit DonaldDuck.nl, de Duckstadshop en onder het educatieve merklabel DuckWise de DuckQuiz app, de online typecursus DuckTypen en de game DuckWorld Smart Adventures. 

De afdeling Kids & Teens Marketing  bestaat uit zo’n 20 personen en houdt zich onder meer bezig met brandmarketing, abonneewerf, retailmarketing, online marketing, e-commerce en events.

Profiel
-Wij zijn op zoek naar iemand met het volgende profiel:
-Marketing/commercieel gerichte opleiding (minimaal HBO)
-Teamspeler met goede sociale vaardigheden
-Communicatief sterk, commercieel en extern georiënteerd
-Affiniteit met kidsmarkt én natuurlijk Donald Duck
-Goede kennis van computerprogramma´s als Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Google Analytics en Adobe Photoshop is een pre
-Gevoel voor humor

De functie
De marketing stagiair(e) houdt zich bezig met de ondersteunende activiteiten op de afdeling. De vaste werkzaamheden zijn:
-Regelen en afhandelen van commerciële lezersacties (wedstrijden en lezersaanbiedingen)
-Coördineren van de tweewekelijkse nieuwtjesbrief
-Meewerken aan en uitvoeren van marketingplannen
-Bedenken en coördineren van (online) campagnes
-Helpen bij het opzetten van marktonderzoeken
-Meehelpen met opzetten van (pers)evenementen
-Verschillende PR werkzaamheden
-Meewerken aan projecten op de afdeling
-Overige administratieve werkzaamheden en ondersteuning

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet.
Mail naar: thijs.burgerhof@sanoma.com

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Burgerhof, +31 88 5565707.

Referral Program
Het Referral Program is niet van toepassing op deze vacature.

Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland. Met onze sterke crossmediale merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.

Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.

Print Download PDF Contact Stuur door