Marketing stagiair CookLoveShare

Vacatures_Sanoma_162

Marketing stagiair


Wat?
Voor het online kookplatform CookLoveShare van Sanoma zijn we op zoek naar een marketing-stagiair.


Ben je altijd online? Heb je een commerciële pen, vind je het leuk om te analyseren en hou je van koken en eten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over CookLoveShare
CookLoveShare is het online kookplatform van Sanoma. Zoals de naam al zegt, gaat CookLoveShare over food. Het platform geeft persoonlijke inspiratie en informatie die nodig is om met aandacht te koken en te eten.


Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland en is in 2013 uitgeroepen tot de beste exploitant voor geïntegreerde, multimedia communicatiemogelijkheden. Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, VT Wonen en Veronica.


Waar?
De redactie is gevestigd in Hoofddorp, vlak naast het station.


Werkzaamheden?
Je taken variëren van het bedenken, schrijven en monitoren van nieuwsbrieven, het optimaliseren van de website en social media kanalen en het signaleren van commerciële opportunities. Ook ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de resultaten van de nieuwsbrieven, campagnes en gedrag van de users en draag je op basis hiervan verbeterpunten. Verder werk je nauw met de redactie samen om CookLoveShare te laten groeien.


Eisen?
-Wij zoeken iemand die...
-Een relevante HBO/WO-opleiding volgt (Bijvoorbeeld: Marketing & (online) -Communicatie, Media, Informatie & Communicatie, Communicatiewetenschap)
-De Nederlandse taal perfect beheerst (en ook toepast)
-Affiniteit heeft met food
-Het leuk vind om te analyseren
-Online gefocust is
-Ervaring heeft met Wordpress (of snel leert)
-Liefst voor 6 maanden beschikbaar is

Wij bieden…
-Uitdagende stageplek
-Creatieve, dynamische omgeving
-Werken bij het grootste mediabedrijf van Nederland
-Marktconforme stagevergoeding

Periode?
Fulltime stage van zo’n 6 maanden. We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan beginnen.


Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Merijn van den Boom, chef redactie CookLoveShare: merijn.boom@sanoma.com

Website:
http://www.cookloveshare.nl

Print Download PDF Contact Stuur door