Marketing en communicatie stage bij Kieskeurig.nl

Vacatures_Sanoma_162

Marketing en communicatie stage bij Kieskeurig.nl

Voor de afdeling Marketing van Kieskeurig.nl zijn we per februari 2017 op zoek naar een Marketing en communicatie stagiair(e)
voor de duur van 5 maanden


Je functie
De afdeling Marketing bestaat uit vier personen en houdt zich bezig met adverteerders- en consumentenmarketing voor de titel Kieskeurig.nl. Tijdens je stage werk je mee aan verschillende gezamenlijke en eigen projecten. Daarnaast ondersteun je de marketeers bij de dagelijkse werkzaamheden.
LET OP: het betreft hier een meewerkstage (start februari 2016). Wij hebben momenteel geen ruimte voor een afstudeerstage.


Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
-Social media marketing
-E-mail marketing
-Opzetten en uitvoeren van testpanels en consumentenonderzoeken
-Opzetten en uitwerken van campagnes richting consumenten
-Research naar marktontwikkelingen

Nieuwsgierig geworden? Onze huidige stagiaires vertellen hoe ze hun stageperiode hebben beleefd: https://www.kieskeurig.nl/stage_vacatures

Kortom; wij bieden een inspirerende en leerzame stage met goede begeleiding. Je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen het team en dus veel waardevolle werkervaring. Het gaat om een stage van vier of vijf dagen per week waarin je werkervaring kunt opdoen voor na je afstuderen. De periode en uren kunnen in overleg bepaald worden.

De standplaats is Hoofddorp. Ons kantoor ligt meteen aan het treinstation.


Jij
Je volgt een HBO- of WO-opleiding in communicatie, marketing of  journalistiek. Je hebt een passie voor (content) marketing, internet en beschikt over een vlotte pen. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift en heb je aantoonbare Social Media skills. Je bent pro-actief, stressbestendig, werkt zelfstandig en georganiseerd en je hebt een goed gevoel voor humor. Kennis en ervaring met Photoshop is een pré.


Wij
Kieskeurig.nl (onderdeel van uitgever Sanoma) bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot de grootste, onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland op het gebied van consumenten electronica. Kieskeurig.nl helpt consumenten bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een product. Dit doen we door betrouwbare en onafhankelijk informatie te bieden over producten en winkels.

Wij bieden
Wij bieden een leuke omgeving, goede begeleiding, coole borrels en de beste en gezelligste collega's. Een unieke stage om marketingervaring op te doen voor mooie, sterke online merken. Uiteraard geven we je een prima stagevergoeding. Deze stage bereidt je in alle opzichten voor op je leven als marketeer na je studie.


Interesse?
Stuur je motivatie en CV naar frank.vankesteren@sanoma.com

Over Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland en is in 2013 uitgeroepen tot de beste exploitant voor geïntegreerde, multi-media communicatiemogelijkheden.

Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.


Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.
sanoma.nl
twitter@SanomaNL
linkedIn.com/company/SanomaNL
slideshare.net/SanomaNL

Print Download PDF Contact Stuur door