Conversie specialist NU.NL

Vacatures_Sanoma_162

Conversie specialist NU.NL
(M/V, 40 uur per week, standplaats Hoofddorp)

De afdeling
NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland, dagelijks bereiken we meer dan 2.7 miljoen mensen. Ons doel is om niet alleen de belangrijkste bron van nieuws te zijn maar ook om ervoor te zorgen dat dit nieuws op het juiste moment de juiste doelgroep bereikt. We leggen de lat hoog met betrekking tot innovatie, hebben een open cultuur, stimuleren multidisciplinair werk en steken onze trots om de grootste speler te zijn in de markt niet onder stoelen of banken.

Onze ‘newsroom’ is een zeer open werkomgeving. De redactie, het productmanagementteam en sales werken zij aan zij. Iedereen wordt aangemoedigd om zich uit te spreken, mee te denken en initiatief te tonen om de verschillende producten van NU.nl elke dag beter te maken. We houden de kwaliteit van ons werk dan ook goed in de gaten, zijn continu op zoek naar verbeteringen en kennis wordt nadrukkelijk gedeeld.

Jouw rol
De gebruiker van NU.nl staat altijd op de eerste plek, maar er moet ook geld verdiend worden. Als Conversie Specialist NU.nl ben je in een operationele rol bezig met productoptimalisatie en omzetontwikkeling. Concreet ben je verantwoordelijk voor:


• Kwalitatief en kwantitatief onderzoek (o.a. eye-tracking onderzoek, A/B testing en directe user feedback). Hierin ben je de sparringpartner van de business analist en product owner. Samen halen jullie problemen uit de data waar het development team van NU.nl ‘hands-on’ mee aan de slag kan gaan.
• Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van experimenten. Je schakelt direct met het development team en bent onderdeel van het scrum-proces. Jij maakt je zorgen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van de experimenten die gebouwd worden.
• Rapportage aan stakeholders. Jouw resultaten en aanbevelingen worden direct aan de business gepresenteerd. Het is van belang dat je goed in beeld en woord je werk kunt uitdragen. 

Jij biedt
• HBO of WO werk- en denkniveau
• minimaal 3 jaar relevante werkervaring in digitale en analystische rollen, je bent technisch onderlegd en bekend met Scrum
• een ontoombare drive om het beste nieuwsproduct van de wereld te maken!
• in staat zijn om business wensen om te zetten in functionele experimenten/onderzoeken
• uitgebreide kennis van digitale trends en producten
• het talent om draagvlak te creëren binnen alle lagen van een organisatie
• zelfstandigheid. Zelfredzaamheid is een succesvoorwaarde
• communicatief sterk
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk


Tools waar je mee werkt of mee gaat werken:
Google Analytics, Optimizely, Visual Website Optimizer, Firebase, HotJar, Crazyegg, Mouseflow en Sensor Tower.
Sanoma biedt
Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Sanoma werken we volgens het principe van het Nieuwe Werken. Uitgangspunten zijn: plaats- en tijdsonafhankelijk werken op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je werkt resultaatgericht binnen een flexibele werkomgeving waar samenwerken voorop staat.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw CV en motivatie gericht aan Jorik Dopmeijer, Head of Product NU.nl naar: jorik@nu.nl. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 0641040111.

Sanoma
Sanoma is het mediabedrijf met het breedste, meest gevarieerde en toonaangevende portfolio in Nederland.  Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps.


Ons portfolio bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.


Get the World. Sanoma helpt haar lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers om de wereld om hen heen te begrijpen. Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen.

sanoma.nl
twitter@SanomaNL
linkedIn.com/company/SanomaNL
slideshare.net/SanomaNL

Print Download PDF Contact Stuur door