Communicatie/Content Stage: SCOUPY website + app

Vacatures_Sanoma_162

Vacature Communicatie/Content Stage: SCOUPY website + app (HBO/WO)

Ben jij geïnteresseerd in het creëren van content voor websites en apps waar dagelijks duizenden mensen naar kijken? Volg je een communicatie- of media-opleiding? Dan is de operations- en marketingafdeling van SCOUPY dé plek voor jou.

Jouw werkplek is midden in het kloppende hart van SCOUPY. Het is een leerzame en uitdagende stageplek binnen een informeel, jong team. Je werkt nauw samen met de andere collega’s. SCOUPY loopt voorop op het gebied van digitale en mobiele cashback- en kortingsacties. SCOUPY is uitgeroepen tot ‘de beste kortingsapp van Nederland’, ‘Beste Startup van 2012’ en won onze oprichter in 2013 de LOEY Starters Award.

Werkzaamheden
-Schrijven van korte, foutloze teksten voor de website en app;
-Bewerken en herschrijven van aangeleverde teksten;
-Bewaken van de contentplanning.
-Selecteren en bewerken van beeldmateriaal met Photoshop.
-Deelname aan diverse projecten voor het verbeteren en uitbreiden van de app/website.

Profiel
Jij past perfect in het team wanneer je affiniteit hebt met digitale media, altijd denkt in oplossingen, niet bang bent om je ideeën te delen, flexibel bent ingesteld, schrijft in nagenoeg foutloos Nederlands en van nature nauwkeurig en netjes werkt. Daarnaast zou het fijn zijn wanneer je overweg kan met Mac, Adobe Photoshop en begrijpt hoe een CMS werkt.

Bedrijfsinformatie
In 4 jaar tijd is SCOUPY van een prijswinnende Startup doorgegroeid naar Nederlands’ grootste online marketing platform voor de FMCG-branche (‘supermarktproducten’). Met ons mobile-first activatieconcept bedienen we inmiddels meer dan een miljoen gebruikers. Via de gratis Scoupy-app of -website krijgen consumenten een deel van- of het gehele aankoopbedrag pijlsnel teruggestort (‘cashback’) bij aankoop van door ons gepromote producten, ongeacht de winkel waar zij het product hebben gekocht.
SCOUPY heeft een open en dynamische werksfeer. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd.

Stagelokatie
Sanoma, Hoofddorp.

Stagevergoeding
€250 p.m. bij full time stage.

Stageperiode
Z.s.m. Winterperiode 2016 – 2017. 

Iets voor jou?
Stuur je CV en motivatie o.v.v. ‘Stage Communicatie/Content’ graag naar j.kinkel@scoupy.com. Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joyce Kinkel via telefoonnummer 020 460 90 98.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Print Download PDF Contact Stuur door