Account Manager Branded Partnerships

VacaturesSBSlogo100x100

SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een creatief full mediabedrijf dat opereert in een dynamische branche. Met de tv-zenders Net5, SBS6, Veronica, SBS9 en Video On Demand-platform KIJK zijn we een grote speler in medialand. Daarnaast is Veronica Uitgeverij (Veronica Magazine en Totaal TV) onderdeel van SBS en hebben we een eigen productiemaatschappij (SBS Productions B.V.). SBS is onderdeel van Sanoma en Talpa. Bij SBS werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en getalenteerde mensen.

Op de afdeling SBS Media Solutions zijn we voor het Branded Partnerships team op zoek naar een Account Manager Branded Partnerships.

Branded Partnerships richt zich op het ontwikkelen en realiseren van tailormade marketingcommunicatie-concepten / full media formats voor onze adverteerders. Naast non-spot mogelijkheden op onze TV-zenders behoren ook spot, internet, print en interactieve media tot het werkterrein van de Account Manager Branded Partnerships.

Als Account Manager Branded Partnerships: 

  • Ben je het aanspreekpunt voor adverteerders en (media)bureaus inzake commerciële crossmediale projecten.
  • Vertaal je marketing-/communicatiedoelstellingen van adverteerders naar passende media strategieën; 
  • Informeer, adviseer en werf je actief (potentiële) opdrachtgevers en adverteerders en heb je als taak relaties verder uit te bouwen; 
  • Ben je verantwoordelijk voor eigen projecten en rapporteer je direct aan de Account Director Branded Partnerships.

Wat zijn de functie-eisen:

Wij zoeken: een gemotiveerde kandidaat die beschikt over een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur in de richting Marketing / Communicatie. Je hebt minstens 3 jaar werkervaring in een commerciële functie op het gebied van (TV)Sponsoring, waarbij ervaring bij een media-exploitant en/of TV-producent een pré is.

Wij bieden: een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Reageren kan via de SBS website op de vacature en vul daar jouw motivatie in en voeg je CV toe.

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met het algemene telefoonnummer 020-8007000

 

Print Download PDF Contact Stuur door